Merhaba

Konu, 'Tanışalım' kısmında LevTolsToy tarafından paylaşıldı.

1. LevTolsToy

LevTolsToy Mucip Kına

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    25gr kayabalığı
    Ben Mucip Kına, İstanbul'dan katıldım sitenize. Balıkevi.net ile üyeniz balli rumuzlu namı diğer nuri baba sayesinde tanıştım. Nuri Baba benim sevgili kayınbiraderim olur. Vallahi Balli sayesinde çok sayıda balık avına gittim, bu güne kadar kendi başıma gittiğim hiçbir avdan balık tutarak dönemedim. Olsun, amatör balıkçı illada balık yakalayacak diye bir şart yok. Balık avı için balli'nin de dediği gibi bir olta, uygun yem ve bolca sabır gereklidir. Beklemek, beklemek, beklemek... Ben beklemeyi başaramadığım için önüme gelen ilk otobüse biner giderim. İnşallah önümüzdeki günlerde bol balıklı sohbetlere katılmak üzere hepinize merhaba diyorum. Galata köprüsünde veya Haliç kıyısında yahut Kuruçeşme'de kovası boş, oltası bozuk bir amatör balıkçı görürseniz bir selam verin, benem, ben.

2. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    hoşgeldiniz aramıza:)

3. simendifer

simendifer Sennur

Merhaba, Nuri bey'i çok severiz, dolayısı ile arkadaşlarını ve akrabalarını da. Sizi daha önce herhangi bir av raporunda görmüş müydük acaba bilmiyorum. (İstanbul'da olduğunuza göre sanmıyorum ama hani belki - Sağolsun Murat bey (stres_yapma) eski fotoğrafları hala yenilemediği için bakma şansımız da yok artık) Ama daha önce görmediysek bile, bundan sonra sizi de av raporlarında göreceğiz demektir. Ve hatta sizi ailenizle birlikte, yapılacak ilk organizasyonumuza da bekleriz. Aramıza hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim. :)

4. a_kadir77

a_kadir77 abdülkadir

Favori Kamış:
    makilalı olta
    En İyi Avı:
    eşkina-1700gr
    hoşgeldin abi

aramıza hoş geldin abi. amatör ruhunu öğrenmişsin. dediğin gibi herzaman balık olacak diye bir şey yok, ama olursada fena olmuyor:D:D. keyifli paylaşımlar dilerim.

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    çok hoş gelmiş...

Vaaay, benim canım eniştem de gelmiş.! Hoş gelmiş sefalar getirmiş. Ne iyi etmişte gelmiş. :p :)

Hayırlı olsun, nice güzel paylaşımlar dilerim. :)

Bizler (stres_yapma & balli) Erzurum’dan, sen İstanbul’dan aynı ortak tutkuda bu güzide ortamda buluştuk ne mutlu hepimize. İş yoğunluğunu ve zaman problemini biliyorum ancak yine de güzel raporlarla paylaşımlarını da bekliyorum. Şimdiden rast gele. :)

NOT 1: Adminemizin organizasyon önerisine eşin ve çocuklarla birlikte iştirak etme imkanınız varsa hiç kaçırmayın derim. Daha öncekiler için “Gerçekleştirilen Organizasyonlar” başlığına bakılabilir. :rolleyes:

NOT 2: Tanışalım başlığını tararken senin rumuzunun ‘levtolstoy’ olacağını tahminen hemen o konuyu açtım ve yanılmadım. ;)

6. oltacı34

oltacı34 Ünsal DEMİR

Favori Kamış:
    3,5m çelik sargı karbon. RR60 makina
    En İyi Avı:
    yayın 5kg
    Hoş geldiniz Mucip bey.Keyifli paylaşımlar, bol avlar.:) :) :)

Kuruçeşmeden geçerken kovanızı doldurmaya yardımınıza gelirim,merak etmeyin.:D :D

Kovayı beraber doldurur,beraber boşaltırız.:D :D

7. LevTolsToy

LevTolsToy Mucip Kına

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    25gr kayabalığı
    Efendim ben deniz forumunuzda daha önce hiç bulunmamıştım. Av raporu da paylaşmamıştım. Dediğim gibi Nuri Baba sayesinde haberim oldu. Foruma gönderilen fotoğrafların içinde de yokum. Ama inşallah Temmuzda fotolara girmeyi başaracağımı sanıyorum. İçten karşılamalarınız için teşekkür ederim. İmkanlar ölçüsünde hem etkinliklerinizde hem de sohbetlerinizde bulunmak isterim. Selam ve saygılar...

8. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Hoşgeldiniz Mucip bey :)

9. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    Bizim Enişte hoş gelmişssin ???
    Dikkat et ürkütme derler ürkermisin yoksa küsermisin bilmem ama "ummasın avcı illada balıkçı" lafını babamızın anladığı şekilde yorumlayım onu bize karşı kışkırtırkene"ola oğlum sizde heş ağıl yoğ mi diyerkene"Neydisiz gine balığa gidirmisiz diye iğnelerkene" aslında yazacak olsam KENE çeşidi çok ben en bilineninden bahsedeyim K.K.K.A ateşi taşıyan kene onu taşırkene ve insanlara bulaştırırkene sene ne oldida bu siteye üye oldun iki ihtimal var
    1- ya sabote edeceksin
    2- yada kafana bir şey düştü "kene":D:D:D

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bak gördün mü, git-gide artıyoruz, çaktırmadan. Bütün akraba-ı taallukat olmasa da eli olta tutan her kes üyemiz olacak. :D :p

İhtimallerini ben değerlendireyim:

1- Hocadan sabote çıkmaz, pirinç gibi, halim-selim bir zattır kendisi. :p
    2- Ben, İstanbul'da "kafasına düştüm" de, onun için böyle oldu biraz. :D
    3- (Bu da özel ihtimal, senin için) Kendine dikkat et, babamızın sözünü yabana atma. "Balikavi"nda "kene" olma ve "kene" ye tutulma sakın. Kanamalı humma, Allah korusun! :D :D :D

11. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Hoşgeldiniz

12. mesulid

mesulid MESUT BALDIK

Favori Kamış: