Merhaba, Adım Neslihan.Burman'ın sayesinde bu siteye üye oldum...Bundan sonra Burmanla çıkacağımız avlarda acemiliklerimi sizlerle paylaşacağım
Hoşgeldin Neslihan. Burak'la ava çıkacaksan, yakında iyi bir bayan turnacı arkadaşımız olacak demektir. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Hoş geldin Neslihan. Burak usta bir turna avcısıdır. Kendisine bir kalfa/çırak lazımdı zaten. Sitemizin ilk bayan turnacısı -başka hatırlayamadım- olmanız da ayrı bir güzellik.
teşekkürler simendifer,ballı ilk bayan turnacı ben olacağım demek,bu sevindirici balık tutmak sanıldıgı kadar basit bir şey değil aslında,çok büyük sabır ve emek istiyor...umarım kısa zamanda boynuzun kulağı geçtiği gibi burmanın çırağı da burmanı geçer diyim))
En kısa zamanda avatarını Neslihan's Love olarak değiştirmen lazım. Ömür boyu mutlu/mesut günler dilerim. .
Öncelikle allah tamamına erdirsin, ömür boyu mutluluk ve ağız tadı içinde yaşamanızı nasip etsin. Sonrada hoşgeldin kardeşim.
Aytekin abim Neslihanın balıkçılığı bukadar olur işte.Sabah bır gırdı bıdaha yok.Böyle benı nerde geçicek
Burak valla pek emin olma kadın milleti inatçı ve hırslı olurlar vede öğrenmeye bizlerden daha açıktırlar her an seni sollayıp geçebilir
Balığa gitmiştir o şimdi, sen burda çene yarıştır. Gör bak başına neler gelecek senin. Adını silecek turna tarihi sayfalarından.