Aslında uzun zamandır aranızdayım. Ancak uzun süredir okuyup ögrenmek ve ögrendiklerimi uygulamaya çalışmakla meşguldüm. Artık bir kaç kelam edebilecek birşeylerim olduguna inanıyorum ve yazıyorum. Kendimden bahsetmem gerekirse üsküdarda tüp geçit inşaatında çalışıyorum işten arda kalan zamanlarda şemsipaşada avlanmaya çalışıyorum. En çok raporlar bölümünde anlık bilgi olarak üsküdar raporu verebilirim Tüm üyelere şimdiden sevgiler saygılar.
Selçuk selamlar. Direk Kanaldasın yani balık olarak. O proje bitince Tünel'in civarı balık kaynayacak inşallah. tekrar selamlar.
Selamlar abi evet direk kanaldayız ama şantiylerde balık tutmak yasak olduğundan pekbi faydası yok inşallah kısa zamanda bitirebilirsek kaynyacak inşallah
. Neyse yakalayamasak bile en azından orada balık olacağını bilmek güzel bir duygu. Burada keyifli güzel paylaşımlarda bulunacağımıza yürekten inanıyorum. .
Bu arada ufak bir tüyo vermiş olayım kızkulesi yakınındaki denize uzanan iskelenin proje bitiminde belediyeye bırakılması durumu söz konusu sanırım belediye çay içilecek bir mekan olarak düşünmekte ucundan kıyısından bir yerde balık tutulmasına müsade edilirsen bugune kadar tutulmamış balıklar yakalanacaktır diye düşünüyorum.
. Orası çok büyük akıntıların olduğu güzel bir alan, Zamanında çok levrek yaparmış oralar. İnşallah yaparlarda kullanırız.