ankaradan herkese slmlar yahu bu balık avı nası bişidir arkadaş bulaştık bi kere sıyrılamıoruz insan yerinde duramıo 2 güne av hatundan zılgıtı yioruz herseferinde gerçi acemi sayılırız ama olsun yinede zevkli bi hobi ... bu arada ankdaki arkadaşlardan yardım istiorum ankada nereye gitces ava ve yem malzeme olarak ne kullanıcas hep boş çekioruz yeter birazda dolu çekelim yardımlarınızı esirgemeyin bu acemiden tekrar herkese slm aranıza katılmaktan onur duydum...
Harun hoşgeldin. Yazıya, söze de dikkat edelim. Keyifle ve tadında avlarımız da olsun inşallah. Selamlar.
harun kardeş selam çok güzel bir balıkçı fıkrası biliyorum.sen aynı duruma düşmüssün saygılar.ekle mehmet.ad01@hotmail.com
Harun Bey aramıza hoşgeldiniz, sorduğunuz soruların çoğunun cevabını forum içinde zaten bulacaksınız, bazıları nı da arkadaşlarımız paylaşacak. Ancak lütfen forumda hepimizin dikkat ettiği Türkçemizin korunmasına ve düzgün kullanımına destek olalım. Chat sayfalarından farklı olarak burayı kullanalım. Selamlar..