Adim Ozan Aslen Erzincanliyim Ama Doğma Büyüme Istanbul Kasimpaşaliyim Evli 1 çocuk Babasiyim. Sizler Gibi Bende Sportif Balikçiliktan özellikle De Tatli Su Balik Avindan Hoşlaniyorum. Muhasebe Işi Ile Meşgul Olduğum Için Tatli Su Balik Avi Stresli Ve Yorgun Olan Bir Beynin Ana Ilaci Diye Düşünüyorum. Hepinizi Saygiyla Selamlarim...
Ailemize hoşgeldiniz , keyifli paylaşımlar dilerim. Şöyle varsa eskilerden av resimleriniz felan yayınlarsanız gözümüz biraz balık görsün , ne dersiniz ?
hoş bulduk arkadaşlar, ilginiz için ayrıca teşekkür ederim. bu arada emre kardeşim daha yeni üye olduğum için fotoları toparlayamadım inşallah ilerleyen zamanda bende av fotolarımı sizlerle paylaşacağım.
Hosgeldiniz.Insallah guzel vakit gecirirsiniz bu samimi ortamda. Bu arada avatar resminiz cok guzelmis
hoşbulduk teşekkür ederin nedim bey. tekrar hoşbulduk. bu arada emrah kardeşim resmimi beğendiğine sevindim bu aralar aslımızı, neslimizi daha çok hatırlamamız gereken bi oramda olduğumuza inanıyorum...
Kesinlikle vede kesinlikle katiliyorum Bu arada yeni avatardaki bebegi gordumde : Allah anali babali buyutsun insallah. Rastgele...
Allah Razı olsun kardeşim obenim hayatımdaki en önemli varlığım, meleğim, biricik bebeğim, kızım Asiye Kayra YURT