herkese merhaba ben yücel isanbul bakırköydeyim amatörüm sepet atıyorum bakırköy sahiline ama hiç daha balık gelmedi bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim hoşçakalın
Selam hoşgeldiniz Sepet yasak değilmiydi? Gelmesin zate. Amaç sadece balık yemekse gidip satın almak daha rahat olur. Kirlenmez, uğraşmaz ve beklemezsiniz. Rast gele...
umarım kısa zamanda forumu dikkatlice okuyup ne kadar yanlış yaptığınızın farkına varırsınız..sepet le balık avının yasak olduğunu bildirmek isterim..
Zaten sepeti insanlar yemlik balık tutmak için kullanıyor....Büyük balık girmez sepete ilk başladıgım hafta bende almıştım...Ama yasak oldugunu bilmiyordum..Bu sene Mayısta beni balıga alıştıran arkadaş yazlıkta sürekli kullandıgını söylüyordu verdiğim paraya yandım....Sonra yasak oldugunu Sitede 2 ay sonra farkettim...bir kez yemlik için denedim sonra kullanmadım... ..Şimdi balkonda yatıyor.......
Yücel Bey merhaba,arkadaşların yorumlarına doğal olarak katılıyorum..Sepet hem doğayı,denizleri mehveden hem de amatör ruha ve sirkülere aykırı bir katliam yöntemidir.Ben de Bakırköy'de ikamet ediyorum,sık sık da sahilde balığa çıkarım.Müsait olduğunuz bir gün_hele de lüfer zamanı gelmişken_oltalarımızla avlanabiliriz.Saygılar..