Merhabalar, özel bir şirkette Elektronik Mühendisi olarak çalışıyorum. yaklaşık 5 yıldır amatör olarak balık tututuyorum.Hergün olmasa bile en kötü 3 günde bir balığa giderim. özellikle Avcılar-K.çekmece-B.Çekmece tarafında balığa gidiyorum. Sitenizi uzun zamandır takip ediyorum, daha öncede üye olmuştum ancak uzun zamandır girmediğim için şifre ve diğer kayıt detaylarımı hatırlayamadığım için tekrar üye olma ihtiyacı hissettim. Aranıza beni aldığınız için şimdiden teşekkür ederim. Hepinize şimdiden rastgele...
Hepinize tekrar teşekkürler. Paylaşımda bulunmak istiyorum ancak buna şuan Avcılar ve civarındaki balık popülasyonu pek izin vermiyor. 2 haftadır aralıksız lüfer peşindeyim sadece 2 defa lüfer çekildiğini gördüm, 1 kezde ben vuruş aldım fakat balığı alamadım. Şu an için tüm rapor maalesef bunula kısıtlı. Umarım sizlere daha güzel raporlar sunabilirim. Bu arada benim tanık olduğum tüm alınan balıklar saat 20:00 ile 20:30 arasında alınmıştır. Saygılar. Sevgiler. M.Bayraktutan
hoşgeldiniz, balık boğazdan geçebilirse hafta sonu için kıyılarda balık bekliyor herkes inşaallah umulduğu gibi olsun...
Belkide karşılaşmış bile olabiliriz. Hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Selamlar. M.Bayraktutan