Merhaba

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpay79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaş
47
Şehir
İzmir
Favori Makina
Shimano Sahara 3000 FD
İsim
Alpay TERAZİ
Herkese iyi akşamlar,

Aslında siteye daha önceden üye oldum, ancak verilen bilgileri ve av paylaşımlarını okumaktan daha yeni kendimi tanıtıyorum. Bende yoğun stresli iş günlerimi bu hobiyle atlatmaya çalışıyorum.
Doğrusunu söylemek gerekirse, balıkla zaten içiçe bir hayatım var desem yalan yalan olmaz :) 7 yaşımda akvaryum balıkları ile başlayan ilgim, deniz kıyısında bir hayatla devam etti. Sadece yazları uğraştığım ufak tefek avcılığa da sizlerin de verdiği değerli bilgilerle, kışları da asılmaya başladım. Şu ana kadar kıyıdan, tekneden fırsat buldukça ava çıkıyorum. Son zamanlarda ise at-çeke iyice sarmış durumdayım. Gerçi sadece kollarımı yormakla kalıyorum ama güzel günlerinde yakında olduğunu hissediyorum.

Herkese tekrardan iyi akşamlar ve merhabalar.


Saygılarımla

Alpay TERAZİ.
 
Hoşgeldin Alpay abi, inşallah at-çek'le gönlündeki balığı yakalarsın. :)
 
Hoşgeldin Alpay abi, inşallah at-çek'le gönlündeki balığı yakalarsın. :)

Eyvallah Bahtiyar iyi dileklerin için teşekkürler. Bu arada bölümdaş sayılırız. Ben de ODTÜ kamu yönetimi mezunum. Senin de geleceğin parlak olur umarım.

Saygılarımla

Alpay
 
Back
Yukarı