Arkadaslar ben fransada yasiyorum , aslen sakaryaliyim .Sizler gibi benim de balik tutmak bir tutkumdur.Sitenizi gezerken paylasimlarinizi samimi ve egitici buldum.Hepinizi candan selamlarim.Vakit buldukca paylasimlara ortak olmaya calisacagim.Saygilar sevgiler Not :Umarim dogru yere yaziyorumdur. )
Robin Abi (isminiz Robin herhalde anladigim kadari ile ) Hosgeldin.Bence kesinlikle dogru yerdesin. Dogrusunu soylemek gerekirse ; simdiye kadar gordugum en samimi en seviyeli ortam burasi.Seninde farkettigin gibi gercekten guzel paylasimlar soz konusu.Fazladanda birseyler soylemeye gerek yok.Eminim bir sure sonra bagimlilik yapacak forum. Rastgele...
robin abi aramıza hoşgeldin umarım keyifli vakit geçirirsin farklı ülkelerden üyelerin burada olması ve aktif paylaşımcı olmaları çok güzel olur umarım sizleri aramızda bundan sonra daha sık görürüz bilgi havuzumuzda farklı ülkelerin ekipmanları takımları ve teknikleri konusunda farklı ülkelerde yaşıyan abilerimizin paylaçımı bu kapsamda çok önemli . sevgiyle ve sağlıcakla kalın