Merhaba

Konu, 'Tanışalım' kısmında greenpeaceturkiye tarafından paylaşıldı.

1. greenpeaceturkiye

greenpeaceturkiye Ceren

Yirmi yildir Greenpeace'in icindeyim. Sitenizi arkadaslarimin tavsiyesi uzerine buldum. Amator Balikcilik hakkinda rapor hazirliyoruz. Tek bir balik tutmuslugum yok :) Yasanan sorunlarla alakali bilgi almak icin siteye uye oldum. Forum basliklarinda gozden kacirdiklarim olabilir. Bana ozelden mesaj atabilirsiniz. Herkese iyi aksamlar.

2. focaiano

focaiano Selahattin

Merhaba Ceren Hanım,

Öncelikle hoşgeldiniz:) Umarım forumumuz size gerekli bilgileri sağlayacaktır. Tüm üyelerimiz yeri geldiğinde yardıma hazırlar yeter ki bu yaşananlar bir son bulsun..

3. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Hoşgeldiniz. Amatör bilince ve duyarlılığa sahip üyelerin bulunduğu bir sitedesiniz. Oldukça yoğun olmalısınız ama buraya üye olup da balık tutmamak olmaz. Bence siz de bu kervana katılın. :)

4. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
    Hoşgeldiniz..Keyifli sohbetler dilerim..

5. SyknSklgn

SyknSklgn Soykan

Aramıza hoş geldiniz.

6. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Ceren hanım hoş geldiniz...

Yalnız dikkatimi çekti.... tek bir balık bile tutmuşluğum yok diyorsunuz ama amatör balıkçılık hakkında rapor hazırlıyorsunuz?

Buda güzelmiş...

Pek inandırıcı gelmedi çünkü greenpeace'in her farklı konuyla ilgilenen ve işin içine vakıf eylemcileri var, ayrıca böyle nick açılacağınıda sanmam ama Deniz hanıma izmirden greenpeace'i temsilen sitemize katılan birileri varmı bugün telefonla soracağım.

7. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Diğer garip bir şey daha var kusura bakmayın paranoyakmısın diyeceksiniz ama 20 yıldır nasıl içerisinde oluyorsunuz?

Zaten yaşınız 25 gözüküyor. :D

8. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Beş yaşında sosyal aktivitelere katılmak yanlış mı?

Belki de 25 yanlıştır, hanımların yaşı sorulmaz ya.:)

Ben hepsini doğru kabul ediyor ve hangi konuda yardım istiyorsan bildiğimizi aktarırız diyorum.

Selam ve sevgiler.

9. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Ceren hoş geldin,

Ben de bir dönem Greenpeace'de gönüllü olarak bulundum; destek verdim.
    Kampanyalarını, yapısını, tarihini gayet iyi biliyor ve destekliyorum.

İlginç bir durum var. Denizler Kampanyanız sorumlusu Banu Hn. ile defalarca iletişime geçmeye çalışmamıza rağmen malesef olumlu bir adım tarafınızca atılmadı. Biz kanunlara uygun bilinçli amatör balıkçılığa destek veren, her türlü kanun dışı avı engellemeye yönelik çalışmalara destek vericek bir forumken malesef Greenpeace'den ciddi bir adım göremedik. burada akaşık 25.000 kişi olarak destek vermeye hazırken malesef Akdeniz ofisi bizlere yani esas kampanyanızda size destek vericek insanlara malesef sırt çevirircesine umursamaz davrandı.
    Şimdi gerek yavru balık kampanyanız - sizinki kaç santim kampanyanız gündemde; size bu konuda daha önceden destek verebilecekken malesef strateji hatası yaptınız ve bizeri destekçi olarak yanınıza çekemediniz. Bu kampanyalara başlamadan yada ağırlık vermeden önce eyer tarafımıza zaman ayırabilseydiniz, kampanyalarınızda size destek vericek gerçek ve bilinçli bir kitleyi yanınızda hissedicektiniz. o zaman yapılan her türlü girişim biz bilinçli kitlelerce daha geniş bir kitleye ulaşabilirdi.
    Şimdi dediğiniz gibi Greenpeace'in içindeyseniz, ozaman bu mesajımızı Akdeniz ofisinize iletiniz. Telefonlara bakan bayan arkadaşa defalarca not bırakmam, yüzyüze kampanya sorumlunuza bu konuda yüzyüze bilgi vermeme rağmen hala dönüş yapılmadı. Belki bu sefer gerekli yada ilgili arkadaşa ulaşabiliriz. Belki de ozaman esasında bu ülkede kampanyanız ile paralel olan aynı düşüncede binlerce insanın olduğu gerçeğini görebilirsiniz.

Sizden ricam bu mesajın aynen ilgili kampanya sorumlusuna ulaştırmanız. Sizden ciddi bir dönüş aldığımız taktirde her türlü desteği vermek bize mutluluk verir. Ancak ciddiye alınmnıyorsak yapıcağımız eskisi gibi kendi başımıza kanun dışı avlarla savaşmaya devam etmek olucaktır...

İstedğiniz zaman bana özelden mesaj atabilirsiniz.
    Bilgi paylaşımı ile ilgili yardımcı olmaktan zevk duyarız... Her türlü talebiniz de site yöneticisi arkadaşlar ile paylaşılarak, tarafınıza en iyi şekilde yardımcı olunacağından emin olabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar,