misafir olarak uzun zamandır takip ettiğim bu seviyeli foruma sonunda üye oldum, İstanbul'da yaşayan evli,otomotiv sektöründe çalışmakta olan tek hobisi amator balık avcılığı olan kendi yağında kavrulan biriyim. türkiye'nin bir çok yerinde farklı zamanlarda birçok av gerçekleştirdim. pahalı ve en son teknoloji ürünleri yerine lokal avcıların kullandığı basit sistemler her zaman daha fazla ilgimi çekmiş ve av sistemlerimi bunların üzerine kurmaktayım. hala puçol'u civa ile parlatarak avlanan biri olarak benide aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim, herkese iyi paylaşımlar
Aramıza hoşgeldiniz bende yeni üyelerden birisiyim. Çok fazla balık tecrübem yok fırsatımda olmuyor ama bu site benimle balıklar arasında bir bağ gibi Doğru bir adım attığınıza inanıyorum.Avlarınız daim olsun.
30.000 üyesi olan bir forumda yeni bir katılım sağlayan üyenin açtığı tanışalım konusuna 99 tık'lanma karşılığında 5 mesaj, neden yeni üyelerin tanışalım bölümüne konu açmadan direk konulara mesaj yazdığını şimdi daha iyi anlıyorum,
hoşgeldiniz aramıza sitem etmeyin yakında sizde aramıza karışır bizden biri olursunuz bize de 100 kişi hoş geldin demedi ama biz hep hoş bulduk saygılar sevgiler...