Öncelikle herkese merhaba, siteyi uzun zamandan beri dışardan bi ziyaretçi olarak geziyor ve takip ediyordum lakin sitenin üyesi ve benim de dostum olan Erman Ayaydın'ın "Tarzan" şiddetli tavsiyesi üzerine siteye üye olma kararı verdim. Gerek paylaşılan bilgiler ve yapılan avların kalitesi de oldukça tatminkar olan siteye üye olup, naçizane bişeyler katmak için aranızdayım. Herkese tekrar selamlar ve rasgele diyorum.
Ümit kardeşim sonunda aramıza transfer ettik seni Aslan partnerim benim artık avda yaptığımız felsefik teorik düşüncelermizi burdada paylaşıcaz. sitemizde çok değerli bir üye kazandı, bizde değerli üyelerimiz sayesinde bilgimizi arttırma şansı.. tekrar hoş geldin kardeşim. keyifli paylaşımlar
ümit aramıza hoş geldin kardeşim...ermana katkısından ötürü ayrıca teşekkür etmek istiyorum...senin gibi paylaşımcı ve düzgün amatör balık avcılarına her zaman kapımız açıktır ve daima aramız da görmek isteriz... tekrardan aramıza hoş geldin ümit...keyifli paylaşımlar ve müthiş avlar diliyorum...
Hepinize teşekkür ederim, hoşbulduk, sağolun. Ermanım, avcılığa getirdiğimiz felsefik yaklaşımlarımızı paylaşmak, bizden çok tüm site sakinlerinin de ilgisini çekecektir
Aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim...Umarım sen siteden,site de senden güzel av taktikleri öğrenir