merhaba

Konu, 'Bölgeler' kısmında omefas tarafından paylaşıldı.

1. omefas

omefas mustafa

merhaba sitenize yeni katıldım . adım mustafa . amatör balıkçılığa yeni başladım.
    1-2 ay sonra daha rahat balığa çıkabileceğim. üsküdara yakın oturuyorum . üsküdar da radara yakın biryerde olta salladım ama zorlandım malum akıntı ve insanların kalabalık olması .. amatör balıkçılığa yeni başlamış biri olarak bana mekan söyleyebilir misiniz . oltayı rahat savurabileceğim , fazla kalabalık olmayan
    ..avrupa yakası , anadolu yakası olabilir . teşekkürler

2. Mete1673

Mete1673 mehmet anıl mete

Favori Makine:
    DAM ATP 540 Quick
    En İyi Avı:
    Levrek 2.600 gr
    Öncelikle hoşgeldiniz,bölgeye yakın arkadaşlar yardımcı olacaktır..;)

3. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Mustaf Hoşgeldin yeni başladım diyorsun umarım aradıgını bulursun .. sana yardımcı olacak üyeler çıkacaktır ..

Mesajına bakarak sana benden bir tavsiye önce öğrenmek için daha sonra balık tutmak için çabala..

4. omefas

omefas mustafa

teşekkürler Muvaffak abi :) . ben olta fonksiyonlarını biliyorum da şu olta savurma işini çalışmam gerekiyo . geçmişte amcamla yazlıkta, tekneden olsun galata köprüsü olsun baya balığa gitmişliğim vardır ama olta savurma işinde biraz
    acemiyim . :) fazla kalabalık olmayan bir yer bulmak istiyorum . şuan meşgulum ama 2 ay sonra balığa çıkabileceğim. 06.00 10 .00 arası çıkmak istiyorum o saatlerde boş mekan arıyorum . yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .....

5. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    SEvgili Mustafa en azından hedef balıkları tanı , ne yer araştır , nasıl oltalar uygulanır , hangi mevsimlerde avlanır , ardından avcıları seyret , gereken yerde not al , vs yasaları da ihmal etme.. kolay gelsin

6. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Hosgeldin Mustafa yegenim. Zaman herseyin caresidir. Zamanla o kadar sey ogreneceksin ki, dun yaptıgını bu gun kendin elestireceksin. İste, kendini elestirmeye basladıgın gun, birseyler ogrenmeye baslamıssın demektir. Savurma isine gelince de, hemen savurmaya baslama. Oncelikle kendine sakin yerler sec, yavas yavas at. Kimle yarısıyorsun ? Sonra zamanla savurma isi kendiliginden gelisir. Ayni bebekler gibi dusun kendini. once emekle, sonra tay tay dur, daha sonra yuru ve ondan sonra da kos kosabildigin kadar.
    Hersey gonlunce olsun. Tevfik.

7. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    hoşgeldin bende çok acemilik çektim ki kendimi hala acemi görüyorum. zamanla birşeyler kapıyor insan, etrafta ustalar olunca yardımcı oluyorlar.

8. omefas

omefas mustafa

bende çok acemiyim :) geliştirmek istiyorum bildiğiniz mekanlar varmı fazla kalabalık olmayan ?

9. OMMG

OMMG OKAN

Hoşgeldin Mustafa keyifli paylaşımlar dilerim.Ben de Muvaffak ve Tevfik abilere katılıyorum,önce hedef avların ve bunların avlanma şekilleriyle kullanılacak ekipmanlar hakkında bilgi topla sonrada kimsenin olmadığı yada çok sakin olan yerlerde bu ekipmanların kullanmasını çalış ondan sonra rahat rahat heryerde avlan ki olmadık kazalara meydan vermeyesin ve sonuca ulaşman daha kolay olsun...

10. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Mustafa , öncelikle aramıza hoşgeldin, 2 ay sonra ancak av yapabileceğini söylemişsin, 2 ay sonra hangi balığa olta atacaksın, yada o zaman olta atmayı düşündüğün balık bakalım av verecekmi?;) acemilik zamanla üzerimizden atacağımız bir durum , bunuda ancak uygun zamanda ve mekanlarda edinebiliriz, inan hiç erinme , kimselerin olta atmadığı herhangi bir noktayı kendin belirle ve bol bol atış denemelerini gerçekleştirki, yarın hedeflediğin avına vakit kaybı yaşamadan ulaşabilesin.:)