herkese merhabalar ismim Onur Dursun, 18 yaşındayım ve Balıkesirliyim. senede 3 ay balık tutma fırsatım oluyor sadece yaz aylarında. ve bunu dolu dolu geçirmeyi ve avlanmayı çok seviyorum. balık yakalamak küçüklüğümden beri bir tutkudur bende. herkese hayırlı avlar diliyorum.
Hos geldin Onur kardes. Goreceksin yaz tatili nasıl gecti anlamayacaksın. Sonra o okul,........... bitmek bilmeyecektir. Biran once bitse de balıgı cıksam diye 4 gozle ve sabırsızlıkla gun sayacaksın. Bu isin en mutlu tarafı, sorunlardan uzak olarak yapılan avlardır. Seni de, derslerinde basarılı bir kardesimiz olarak aramızda gormek isteriz.
seninde abicim , sevgili onur , neden sadece 3 ay ??? yaz tatili hesabımı.. okul zamanı pazargünleri sagda solda gidecek yer yokmu??
sadece yaz tatilinde bunu yapabiliyorum ve bana yetmiyor balıkesir merkezde olduğumuz için denizlere mesafemiz 2 saat. yakınımızda barajlar var fakat orada balık var mıdır bilemem. tevfik amca aynen öyle oluyor yaz tatilini her sene hiç yaşamamışım gibi oluyor. 3 ay geçiveriyor.sonra o koca sene bir türlü yaz aylarına gelmiyor yazın her akşam saat 5.5 ile 6 arasında balığa çıkar saat 9 a doğru da döneriz. kimi zaman ise sabahları güneş tam doğmadan çıkarız. bu zevki hiç bir şeye değişmem