Merhaba değerli balıkavi.net üyeleri Ufaktan kendimi tanıtırsam 89 dan beri bursa da yaşamaktayım, son 5 senedir de izmir de üniversite hayatımı devam ettirmekteydim ta ki bu haftaya kadar artık o da bitti Balık merakına gelirsek benim yaşıtlarımda ki çoğu insan gibi ya dayıdan ya da bababdan geçmiştir benim balık merakıma ise dayım vesile oldu yaklaşık 14 yaşından beri tatlı su avları gerçekleştirmekyiz beraber, gerçi başlarda balıktan çok kurbağa yakalıyodumŞuan da dayım ve onun balıkçı dostlarıyla beraber bursa ve çevresinde (çanakkaleye kadar uzanan bi coğrafya)amatör olarak balık avlarımızı gerçekleştirmekteyiz fırsat bulursakta yazları 1 ayda bulgaristanın özellikle plovdiv civarında ki özel avlaklar ve ücretsiz göllerde çeşitli avlar gerçekleştirmekyiz... Bundan sonra farklı başlıklar altında görüşmek üzere herkeze tekrar selamlar..
Hoşgeldiniz mehmet bey. İyi paylaşımlar diliyor bulgaristan göl avlarından haberler bekliyoruz sizden. RASTGELE...
Hoşbulduk arkadaşlar...En kısa zamanda av paylaşımlarında görüşmek üzere, hepinize bol keyifli günler...
Okul bitti, asıl dert şimdi başlıyor. İş, askerlik, evlilik kaya gibi ağır, sıkıntılı mevzular. Onlardan kaçış yok bari arayı balıkla değerlendir, onlar nasılsa kapıda. Hoşgeldin Mehmet, gönlünce avların olur inşallah.