yıllardır balık yemeyi çok severim, hafta en az 2 kere mutlaka evimizde pişer, ama maalesef iş yoğunloğundan ve vakit bulamamaktan bir türlü bu hobiyi başlayamadım, ta oğlum biraz büyümeye başladığında hadi baba balık tutmaya gidelim dediğinde çok mutlu oldum çünkü yıllardır yapmak istediğim şey dünyada en sevdiğim insanla paylaşacağım. kısacası amatörüz, umarım bu konuda değerli arkadaşlarımızdan bilgi alabiliriz. Ankara'da oturuyorum, herkese selamlar
balık tutmak hoş bulduk teşekkürler hazırlığımızı yaptık, en kısa zamanda gideceğiz, bu hafta sonu ilk deneyimiz olacak inşallah.
Serkan Bey planladığımız bir yer yok çünkü hala çırağız, ama yölendireceğiniz yer varsa yada tavsiyeniz varsa seve seve dinleriz size de teşekkürlerimizi sunarız.
size tavsiyem yeni olduğunuz için gölbaşı tam size göre, mogan parkına gireceksiniz yalnız. orsa iskeleler var iskelen çok iyi atabilirsiniz. gitmeden önce balık malzemesi satan biryerden ( gölbaşında sazan var ) sazan için yaylı olta uçları var onlardan alın. birde toz halinde su katınca hamur olan yemler var. onlardan da alırsanız sizin için çok iyi olur. ve iğnelerin ucuna takılmak üzere haşlanmış mısır alacaksınız. ben bu hafta gidemiyorum. ama önümüzdeki hafta inşallah gideceğim. gittiğiniz yerde size atma konusunda ve yakaladığınız ( inşallah kısmetiniz bol olur ) balıkları çıkarmada, yem hazırlamada yardımcı olacak çok insan bulabilirsiniz. çünkü amatör balıkçı demek hertürlü yardıma hazır balıkçı demektir. gideceğiniz gün cuma olursa ( bu hafta ) belki gelebilirim. eğer uymaz ise size bol şanslar dilerim. yakaladığınız balıkları burda paylaşırsınız.
tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için teşekkürler, tüm söyledikleiniz harfiyen uygulayacağım, umarım kısmetimiz bol olur, bu hafta sonu gelirseniz biz de sizinle tanışmaktan mutlu oluruz, olmazsa haftaya inşallah görüşürüz.
ben genelde akşam saat 5-6 gibi giderim sabaha kadar kalırım. zaten zevkide burda. unutmadan oltalara zil alınki balık vurduğunda o ses sizi mest etsin. ankaranın neresinde oturuyorsunuz. ben k.örende oturuyorum. sinopluyum.
ben bu akşam gideceğim. eğer gelirseniz görüşelim. 0506-288-76-44 telefon numaram. haftaya da piknik gibi hanımla falan gidecem. hem piknik hembalık anlayacağın
Davetiyeniz için teşekkürler, ama bu akşam gelmemiz imkansız, cumartesi gideriz inşallah yarın, olmazsa haftaya ben size telefon açıp öyle randevulaşalım, size iyi eğlenceler, kısmetiniz bol olsun.
merhaba nasıl geçti Mogana ziyaretiniz umarım bereketli geçti, biz gittik harikaydı, 3 tane Sazan yakaldık,ilk defa böyle bir duygu yaşıyorum.
Ankara'lılar yine toplandılar. hihi Bende böyle karşılayayım. :fencing: :violin: :hippie: :welcome: :help: