merhaba

Konu, 'Tanışalım' kısmında hkn07 tarafından paylaşıldı.

1. hkn07

hkn07 hakan

arkadaşlar herkese merhaba, aranıza yeni katılıyorum Antalyadan geldim öğretmenim.istanbula geleli iki hafta oluyor. balık tutmayalı çok oldu, istanbula gelince ilk işim olta almak oldu. geçen hafta istanbuldaki ilk av denememi yaptım.tavsiye üzerine sabah erkenden kuleli önüne gittim ama o saatte o kadar insanı görünce çok şaşırdım [bir metreye iki insan falan düşüyordu] ve hiç kimse hiç birşey tutamıyordu büyük hayal kırıklığıyla başka yere gittim ama orada da balık namına hiç birşey yoktu. küçüklüğümden beri tv den izlediğim ve heveslendiğim istanbuldaki balık tutma görüntüleri şu an için tatlı bir hayal galiba. umarım böyle gitmez, herkese iyi avlar dilerim.

2. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

Öncelikle hoşgeldiniz. Biraz şans işi bu mera yoğunluğu balık durumu falan. Keyifli ve bereketli avlar dilerim.

3. Mercan

Mercan Hakan GÜVENİR

Favori Kamış:
    D.A.M EVEOLUTION TELE-X 300
    Favori Makine:
    muhtelif makinalar
    En İyi Avı:
    Kofana,Tartmadım
    Adaşım öncelikle hoşgeldiniz.Maalesef bilinçsiz avlanmanın ülkemiz denizlerini düşürdüğü durum bu.Bundan sonraki günlerde şansınız daha fazla olur umarım.Rastgelsin.

4. 1gülüm

1gülüm ali kömür

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    165 yayın
    hacam aramıza hoş geldin:) ilk denemen başarısız olmuş cyr yılmak yok ava devam gecen sene tekleyle bile çok boş geldik busene güzel geciyor iş allah dahada iyi gecer şansın bol avın daim olsun reeling reeling

5. NedimBugrul

NedimBugrul nedim

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    70 lik Sheaskpere
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık karagöz
    aramıza hoş geldiniz.

6. hkn07

hkn07 hakan

Nedim abi, Ali abi, Hakan abi ve Necip kardeşim yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu konudaki tecrubeleriniz benim için çok değerli olacak. Fırsat buldukça şansımı deneyeceğim. hepinize selamlar, rast gele.