Merhaba

Konu, 'Tanışalım' kısmında AKarabacak tarafından paylaşıldı.

1. AKarabacak

AKarabacak Ahmet

Selam sevgili arkadaşlar. Açıkçası buna benzer bir forum açmayı düşündüğüm sırada "dur bi bakalım bu tarz forumlar varmı varsa bana hitap ediyor mu ediyorsa yakınlarda avlanan var mı?" dedim iyiki de demişim bu siteyi buldum ve çokda mesut oldum :D :D :D

Ben Ordu-Perşembe-Çeşmeönü'nde yazın tatile gittiğimde avlanıyordum. Bu yaz dedim ki "İstanbul'da avlanmak nasıl olur acaba?" bunun üzerine biraz araştırma yaptım Bakırköy sahilde pek kimseler göremedim ama Yeşilköy'de gördüm. Dedim ki tamam arkadaş İstanbulda avlanıcam dedim.
    (Ordu'da hem açık hem sahilden yemli,yapay yemli, tüylü, ve gidal ile avlanma yaptım yani deneyimsiz değilim)

Ve şimdi hem meraba diyerekten yardımlarınızı bekliyorum.
    İlk sorum şudur:
    Yeni bir olta takımı dizicem (Benim süper setim ne yazık ki Ordu'da) uygun fiyat, çeşit ve en önemlisi güleryüzlü hizmeti nerde bulabilrim?

Şİmdiden teşekkürler ve herkese tekrar Merhaba

Son düzenleme: 19 Ekim 2011
  2. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Aramıza hoşgeldin, umarım bol bol balık tutarsın İstanbul dada.Çok şanslıyız aslında İstanbul balıkçıları olarak hertürlü balık avını yapma şansımız var ,boğaz gibi bir mücevhere sahibiz tüm balıklar burdan geçmek durumunda ve tabi tatlısu avı içinde bir çok gölümüz,akarsuyumuz ,barajımız var buda bir şans....
    İstanbulun başka avantajlarıda var tabii.Mesela bir çok mağaza var avla ilgili,gerçi ben hep internetten yapıyorum alışverişimi,hem ulaşım daha fazla tutuyor hemde bir dükkanda bir internet sitesindeki kadar malzemeyi bir arada görme şansı olmuyor.Bu yüzden benim iki tavsiyem olabilir
    http://www.avdeposu.com.tr/
    http://www.avmarketi.com/
    her iki sitede oldukça başarılı ve güvenilir...Umarım aradıklarını bulur ve bol balık tutarsın....

3. AKarabacak

AKarabacak Ahmet

inşallah...

4. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Aramıza hoş geldin, sevgiler, hoşçakal.:) :) :)