arkadaşlar herkese merhaba. Çocukluğumdan bu yana balık avı merakım var. tatlı su veya deniz birçok yerde avlandım ama burada yapılan avların raporlarını okudukça ben hiçbirşey yapmadığımı anladım. Daha önce internete girip bakmak hiç aklıma gelmedi okadar güzel bilgiler ve paylaşımlar varmış ki gözlerime inanamadım... Ben bu zamana kadar hep klasik 3' lü dip oltası ile çupra avlamaya çalışıyordum... Şu an ise denize çok uzağım Batmanda görev yapıyorum senede 20 gün senelik iznimden 1-2 günümü alık avı için ayırıyorum... Ama şuan forumunuzdan ve başka forumlardan bilgi topluyorum 6 ay sonra tayinciyim full bilgi ile gelip Aydın' da bu işi pratiğe dökmek istiyorum... Aydın iline gelmek istiyorum ama yazları senelik izinlerimi izmir dikilide kullanıyorum. dikilide çok avlandım ama hiçbirşey tutamadım desem yeri vardır. ama baktım ki avlandığım saatte yer de çok hatalıymış neyse siz değerli abilerim ve kardeşlerim sayesinde öğreniyorum buradan işin püf noktalarını... mesut sevil 25 nikli abi varya hasta oldum avlarına abi naaptınız öle ya dün geceden beri sizin avlarınızı av raporlarınızı takip ediyorum valla mümkün olsa atlayıp geleceğim uçağa içim kıpır kıpır oldu ... Neyse fazla uzatmayayaım herkese rasgele diyor... sevgili adminlerden Özel Mesaj gönderebilmem için yapmam gereken aktivasyon kodunu mailime göndermelirini rica ediyorum...
Merhaba Mehmet Emin, hoş geldin. Yazları ben de Dikili' de oluyorum ve çok güzel balıklar alıyorum. Senin de dediğin gibi: Doğru zaman, doğru yer...