Merhaba

Konu, 'Tanışalım' kısmında beykozlu tarafından paylaşıldı.

1. beykozlu

beykozlu erdal

Oncelikle herkese merhaba demek isterim.uzun suredir siteyi takip etmekle birlikte uye olmak bu zamana kismetmis.uzun suredir beykozlu olmaka birlikte,mecburi hizmet nedeniyle 3 yil Istanbuldan ayri kalmistim.nihayet dondum.Eskiden sandalimiz vardi ve babamla istavrit,cinekop ailesi.mezgit gibi bogaz baliklarini tutardik.simdi sizinde yazdiklariniz neticesinde spinning merakim olustu.sadece teorik olarak bilgim var.gunlerdir okuyorum.Vedat hoca basta olmak uzere herkesden biseyler ogrenmis oldum.bu arada ilk sorum olsun;altinolukda yazligimiz var,deneme amacli spin takim kurmak istiyorum.shimano catana 2500 ve yine shimanonun ona uygun bir kamisi baslangic icin iyi bir secimmidir?simdiden tesekkurler.

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    hoş geldiniz:) makina uygun,kamış modeli hakkında detay yazarsan arkadaşlarda yardımcı olur..

makinanın yanına 240 yahut 270 okuma alımuna kamış derim:)

3. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.

Düşündüğünüz takım için, daha detaylı kullanım alanınızı ve bütçenizi belirtirseniz daha sağlıklı cevaplar bulacaksınızdır.

4. beykozlu

beykozlu erdal

Öncelikle ilginize teşekkürler.Aslında Kadir usta nın dediği gibi bende okuma alumina veya okuma salina seaspin arasında kalmıştım.ikisininde 2,40 m ve 10-40 gr atarlısını düşünüyordum. ( Boyum 1,71 ) Ben sahilden veya 1 metre kadar yükseklik olan yerlerden avlanmayı düşünüyorum.Bu 2 kamış arasında fark olarak,salinanın sapı evagrip, aluminanın kaliteli mantar yazıyor.Fiyat olarak önemli değil hangisi daha iyidir?Birde sap uzunluğu önemliymiş galiba,uzun saplılar daha az yoruyor ise bu iki kamıştan hangisi uzun saplıdır?

5. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    madem istanbuldasın cengizbalıkçılığa git,okumanın kamışlarını incele derim:) yerinde gör elle dokun hisset hangisi hoşuna gidiyorsa onu al..:)

çok güzel makinaları var okumanın,yerinde incelersin:)

http://www.cengizbalikcilik.com.tr/asp/listgroup.asp?a=0&group=83&groupref=8&lsort=5&lsdir=1&Page=1