Öncelikle tüm balık dostlarına selamlar Genelde benim yaşımdakiler oyunlarla veya facebook gibi şeylerle ilgilenirler.Gerçi ben de giriyorum ama her zaman balığa ayrı bir ilgim olmuştur.Ben ilk defa balığa babamla çıkmıştım.Orta 1 e başlamadan evvel.(Bu arada AZUVAY benim babam olur ) Her bilgisayara bakışımda babamı bu forumda görüp duruyorum.Ben de merak edip bu forumda neler olup bittiğini babama sormuştum bi gün.O da saolsun anlattı.İlk başlarda sadece bilgi paylaşımı olduğunu zannediyordum.Ama babamın forumda tanıştığı arkadaşlarıyla balığa gittiğini öğrenince işin eğlenceli boyutunu da gördüm ve ben de üye olayım dedim.İyi ki üye olmuşum. Yaşım guççük ama ilgim büyük Artık beni bu forumda daha sık göreceksiniz Herkeze selam!
Hoşgeldin, derslerini ihmal etmediğin sürece çok güzel bir uğraş seçmişsin. Babanla güzel avlar dilerim.
Baban burda diye güvenme, yanlışında şutlanırsın ona göre. Sitemiz kurallarını mutlaka oku, riayet et. Karışmam.
Derslerimi ihmal etmeyeceğime söz veriyorum Volkan abi Saol cevap verdiğin için Biz de babamla sana iyi avlar dileriz