Merhaba. Ben İstanbul'dan Salih DEMİRKARA. İstanbul Ümraniye elektrik malzemeleri satan bir iş yerim var. Evliyim ve 2 afacan sahibiyim.Çocukluğumdan beri balık avlamayı sevmişimdir. Rahmetli babamın hafta sonu piknikleri için Ömerli gölüne götürmesiyle balık tutmaya başladım. Tabi bu çok seneler önceydi tahmini 20 sene. O zamandan bu zamana ara ara balık tutmaya gitmişimdir. Balık av malzemeleri oldum olası sevmişimdir. Su siteye girmeye başladıktan sonra güzel bir set almaya karar verdim. Elimde gecen sene Erdekten aldığım Banax SX 4000 makinem vardı kamışım çok dandikti iyi bir kamış almaya Yıldız balıkçılık taki arkadaşların tavsiyesine uyarak (aslında rengi çok hoşuma gitti)Shimano VENGEANCE AX SURF 4,20 MT 200 GR aldım. Siteye girdikçe boğazda daha zevkli balık tutmak için daha kullanışlı bir makine almam gerektiğini anladım. (anlamadan önce deneme yapmaya boğaza gittim tabi ve sonuç ustalar ne diyorsa o)Tekrar Yıldız balıkçılığa giderek yeni bir makine bakmaya başladım ve Shimano exage 10000 alıp kaliteli bir makine alma sevinciyle evin yolunu tuttum. Tabi bu sevinç kısa sürdü. Sitede gezindikçe ustaların Shimeno Ultegra c14 10000 Modelini tercih ettigini gördüm. Tabi sonradan pişman olmamak için yine ve yeniden Yıldız balıkçılığa gidip makineyi Ultegray la değiştirdim ve üzerine ip misina sardırdım. Vala siteye girdikçe ve oraya gittikçe bir çocuğun oyuncak dükkanına girdiği gibi her şeye saldırasım geliyor. Sonuç olarak bundan sonra İstanbul da her yerde beni göre bilirsiniz. Hepinize rast gele dostlar. çile
Salih bey hoşgeldiniz yeni takımlara çok fazla takılırsanız bu işlerin sonu yok. Aldıkça alası geliyor insanın. Keyifli avlar ve paylaşımlar dilerim...