Merhaba

Konu, 'Tanışalım' kısmında FatihŞ tarafından paylaşıldı.

1. FatihŞ

FatihŞ Fatih Şahinkaya

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425 & Shimano Yasei 270 10-50
    Favori Makine:
    Okuma Trio Rex Salt TX-60 / Okuma Ceymar 40
    En İyi Avı:
    Levrek; 3,272kg
    Merhaba Abiler, Kardeşler;
    Ben Fatih. İstanbul/ Fındıkzade'de ikamet etmekte ve 30 yıllık yaşamıma kameraman olarak devam etmekteyim. Kısa zaman önce bir balık merakıdır aldı beni ki sormayın.. Bi halt bildiğimde yok. Bostancı'da Adalar deniz otobüsü iskelesini geçtikten sonra deniz içine doğru ilerleyen (sanırım yeni yapıldı) Dalgakıranın en uç noktasında teke ile eşkina avlayarak başladım balıkçılık serüvenime. 1,5 ayda yaklaşık 6-7 eşkina çekmişimdir. Artık deli gönül farklı maceralar ister.. Akşamları balığa çıkan abilerime, kardeşlerime eşlik edip bu işi öğrenmek isterim. Eğer gel kardeşim hem sohbet ederiz, hem birşeyler öğrenirsin, hemde avlanırız diyen abilerimin ve kardeşlerimden yardım bekliyorum. Elimde Shimano Alivio 10000 makine ve Albastar pegasus kamışım var başka da bir şeyim yok. şu malzemeleri balıkçılardan kap, oltanıda al gel şurada avlanacağız diyen abilerimi hasretle beklerim. reeling

2. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    öncelikle hoşgeldin foruma bu sevda çok farklı sabahın köründe işe gitmek bile zor gelirken balık için sabahın kör karanlığında kalkarsın bu böyle bir sevdadır bu arada gelmek isersen biz tarabya buluşuruz genelde gelmek istersen bekleriz

3. FatihŞ

FatihŞ Fatih Şahinkaya

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425 & Shimano Yasei 270 10-50
    Favori Makine:
    Okuma Trio Rex Salt TX-60 / Okuma Ceymar 40
    En İyi Avı:
    Levrek; 3,272kg
    Gelmem mi ya tabi gelirim. Genelde hafta içi işte oluyorum akşamları çıkarsanız seve seve gelirim. Haftasonu eğer çekimde olmazsam her an gelebilirim :)