İsmim Ahmet Kahraman. İstanbul'da oturuyor olmama rağmen iş nedeni ile bir senedir (ve sanırım bir kaç sene daha) Samsun'da bulunuyorum. Önceleri tekneden balık avcılığı geçmişim olmasına rağmen son zamanlarda "fly olta balıkçılığı"na merak saldım. Bu konuda bilgi ve deneyimlerimi artırmak için fırsat aramaktayım. Özellikle bu konuda iştirak edebileceğim aktivitelerden haberim olursa çok sevinirim. Şehir önemli değil.
Ahmet abi sizi aramızda görmekten mutluluk duyyorum.Kıymetli büyüklerimizin foruma artarak gelmeleri her zaman bizim kuşağın çokca istediği birşeydir.Forumda fly yöntemi ile ilgili bölümümüz var orda sizin gibi kıymetli ve fly fishing tekniğinde oldukça bilgili insanlar var.Onlardan pek çok kez bilgi alış verişinde bulunacağınızdan ve aktiviteler gerçekleştireceğinizi umuyorum.Bir dönem ben de fly fishing tekniğine merak sarmış sonra bu tekniğin benim yaşadığım ilin tatlı su yapılarına uygun olmadığını fark etmiş makineyi çekmeceye kamışı spinn ekipmanıma ilave etmiş oldum...Tekrar tekrar hşgeldin diyor sevgi saygı ve muhabbetlerii sunuyorum