Ben de aranıza yeni katılıyorum. Adım Barış. 1973 İstanbul doğumluyum. Aslen Kastamonu nun sahil kasabalarından biri Karadenizin İncisi ABANA lıyım. Yani biz meleketen deniz tutkunuyuz. Üniversite dolayısı ile gittiğim Kıbrıs ta 5 sene sürekli dalışla uğraştım.Dalış derken genelde serbest dalış. Bir ara heveslenip bröve aldım PADI beginner ama arkasını getirmedi. Beni pek sarmadı tüp işi. KIIIIISSSSSS GLU GLU GLU GLU (nargile gibi) Kıbrısta çok ciddi miktarda balık alırdık dalışlarımızda. Şöyle söyliyeyim 5.5 senede, KARPAZ burnunun ( kıbrısı göz önüne getirirseniz kuzey doğuya doğru uzanan burun ) her noktasında defalarca daldım, aşağı yukarı kıyılardaki her taşın alştına baktım. Balık satarak, otellere ve restoranlara, epey harçlık çıkartırdık. Mezuniyet sonrası ise yaklaşık 10 yıldır kışları olta ile boğaz vesair yerlere gitmeye çalışıyorum (hanımdan izin aldıkça tabii ki).
Sevgili Barış kardeşim aramıza hoşgeldin. Bundan sonra senden güzel raporlar bekleriz. Ama artık balık satmıyorsundur umarım.Çünki bizler amatör balıkçılar olarak balık satmıyoruz,bunlar gençlik yıllarında olmuş hatalardır diyelim. Sevgi ve saygılarımla
Aramıza hoş geldiniz. Bu arada memlektin genel durumu da denizi de dün gayet güzeldi. Siteden bir arkadaşımızla beraber iki gündür o civarlardaydık.