Arkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu belirtmemde fayda var. Ben senelerdir göl balıkçılığı ile ilgilenen bir arkadaşınızım. Son 1-2 senedir istanbula taşınmam münasebetiyle lüfer familyasıydı istavritti dip balıklarıydı birçok alanda deniz avcılığına merak sardım. Şimdi geldi sıra levrek atçekçiliğine reeling .Daha önce göl balıkçılığındaki tecrübelerimden özellikle turna . at-çek avına aşinalığım var. foruma üye olduktan sonra takip ettiğim kadarıyla birşeyler öğrendim levrek hakkında. yarın sahtelerimle denemelere başlayacağım. ben beylikdüzünde oturuyorum. o yüzden öncelikle büyükçekmece gürpınar mimarsinan üçgenini tarayacağım. yarın sabah 5 itibariyle başlıyorum. umarım ilk av raporumu levrek ile yaparım. Umarım benide aranıza kabul eder ve tecrübelerinizi paylaşırsınız... bunlarda kullanacağım iki sahte örneği..
CEM CUMARTESİ MARMARA EREĞLİSİ YAPALIM DİYORDU YARIN CANERLEDE TELEFONLAŞIP HABER VERİRİM DURMAK YOK LEVREĞE DEVAM : ))
SÜPERRRR Valla süper olur abi cumartesi hanımda temizlikçi çağıracakmış... Bahaneye bak bahaneye yalnız yağmurluk almak lazım sağlam yağabilir. Sonra devam reeling
Sözüm seni yıldırmasın, azmedersen, sabredersen -ki balıkçılığın 2 altın kuralıdırlar- inşallah sen de umduğuna kavuşursun. İstanbul meraları levrek yönüyle zorlu meralardır, demek istediğim bu.