Selamun Aleyküm değerli avcı kardeşlerim, abilerim. Aranıza yeni katılmaktan mutluluk duyuyorum, yalnız acemi olduğumuda bilgilendirmek isterim. Ankara'da ikamet ediyor, avlanmaya Kızılırmak bölgelerine doğru gidiyorum, kaç çeşit balık'ların olduğunu bilmiyorum ama sanırım sazan var. Akrabalardan olta felan aldık ilk balığa gidişimdi, misinası felan incelmişti ucunda iğne vardı iğnenin ötesinde top gibi çubuklu birşey vardı o batınca balık var manasına geliyormuş dediler. Bir hevesle attık oltayı iğneye ciğer takmıştım ciğeri yeyip yeyip kaçıyorlardı tabi doğal olarak bende zevk alıyordum. Artık birşeyler öğrenmek balıkçı olmak istiyorum, bana yardım edecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Sazan için hangi malzemeleri almam gerekir hangi yemleri kullanmam gerekir başlık kurşun kullanmam gerekiyormu misinanın ucuna iğne bağlayıp atmammı gerekiyor yoksa ucuna herhangi birşey takmam gerekiyormu. Levrek içinde aynı sorularım var. Bu sorularımı cevaplamanızı dört gözle bekliyor olacağım. Şimdiden Teşekkürler. Alper ORHAN.
Aşağıda ki link yardımcı olacaktır.. rastgele..... http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=13
Ve aleyküm selam Alper kardeşim, hoşgeldin Arama butonunu kullanarak, tatlı su av raporlarını okuyarak sazan avlarıyla ilgili yeterli bilgiyi edinebilirsin. Sitede şimdiye dek çok konuşuldu bu konular. Sen biraz araştır, aklına takılan yerlerde biz sana yine yardımcı oluruz.
Aleyküm Selam kardeşim Reel28 Abimizin Gösteriği Bölümümüzü İyi İncele Orda Sana Yardımcı Olacak Bütün Bilgilerimiz Mevcut. Ayrıca Aramıza Hoş Geldin. İyi Forumlar İyi Avlar Diliyorum. Rasgele Şimdiden
Arkadaşım, Kızılırmak üzerinde Kesikköprü Barajında avlandım ben. Çok güzel levrek ve turna avı oluyor. Tabi sazan da var. Ama spin kamış ve silikon sahte kullanarak çok zevkli avlar yapabilirsin kızılırmak üzerinde..