Merhabalar ,balık ve balıkçılık tutkunları

Konu, 'Tanışalım' kısmında Saime Kutluat tarafından paylaşıldı.

1. Saime Kutluat

Saime Kutluat Saime

Ben gerçeği söylemek gerekirse sizlerin klübüne ve konularına çok yabancıyım.
    Galiba balık yemeyi çok sevdiğimi söyleyebilirim!
    Sorum üzerine bana İstanbul Mimarsinan'dan yazan arkadaşımıza çok tşkr ediyorum.
    Ben yazları Bodrumdayım.Şayet uygun bir havada abimle beraber İst'da olursam teklifinizi memnuniyetle değerlendiririz.
    Sanırım zaten bu mevsimde hem balık pek yok ve hemde av yasağı var...
    Bana gelince ben emekli bir turizmciyim.İşim icabı gittiğim seyahatlerde Şili (Valparaiso) ve Maldiv adalarındaki Balık turlarını unutamıyorum
    Aslında neden buralarda böyle turla düzenlenmiyor? Herkese olta ve techizatlar veriliyor ve tutulan balıklar da gemide pişirilip yeniyor...Bence güzel bir girişimcilik olur.
    Tatil beldelerine gelip de 3-4 sonra sıkılmaya başlayanlar için mesela..
    Heyecan ve adrenalin???
    Istanbul'da Arnavutköy'de oturuyorum.4 senedir haftada 3-4 kere canlı balık yiyorum.Allah denizlerimizin bereketini artırsın diyorum.
    Sizlere de bol balıklar, RASTGELE...

Sevgiler
    Saime Kutluat:

2. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    Sanırım zaten bu mevsimde hem balık pek yok ve hemde av yasağı var...

Amatör balıkçılıkta (Tatlı sular hariç) av yasağı yoktur. Av cinslere göre adet veya Kg olarak sınırlıdır. Ayrıca cinslere göre boy limiti sınırları vardır. Bunlarda eski adıyla ''sirküler'' yeni adıyla ''tamim'' de belirtilir.

3. NedimBugrul

NedimBugrul nedim

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    70 lik Sheaskpere
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık karagöz
    aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylasımlar......