kardeşim tebrik ederim ellerinize sağlık. Bazı kendini bilmez balıkçıların ellerinden kurtulup büyüyebilen yani büyümeye fırsat bulan şanslı balıklarıyakalamışsınız.Tekrar tebrikler.O gördüğümüz balıklara herkesin zıpkını sıkamıyacağını belirtmek isterim. Nice güzel avlara.
müjdat abi onlar küçük değil mi bıraksaydın suya tekrar abi boyu senin kadar nerdeyse, sudan nasıl çıkardın onu merak ediyorum.
Abi süperde biraz bilgi verseydin Kaç kg kaç cm resimler aldatıyor biliyorsun Bi tahmin edeyim Levrek 10-12 kg olabilir Sığ su levreğine benziyor Çupra 4-5 kg gibi sanki akyalar ise sanırım bir kaç farklı balık var sallamak bile çok zor.
Tebrik ediyorum Türikiye'de böyle balıkların olduğunu görmek ve bunların bir türk insanı tarafından avlandığına şahit olmak beni çok mutlu etti. Benim hayallerimi bile süslemiyor böylesi balıklar. Elinize ve nefesinize sağlık. Bundan daha iyilerini görene kadar benim için zıpkın işinin kralısınız
Cidden inanılır gibi değil Öncelikle tebrikler Yalnız fotoğrafın tarihi 2004 yılına ait. Acaba bu gün de bu avları yapabiliyor musunuz? Yapabiliyorsanız bu avların da hikaye ve görüntülerini paylaşırsanız seviniriz Ayrıca sitemizde zıpkın avı yapan arkadaşlarımız var ve sizin tecrübelerinizden faydalanmak isteyeceklerdir. Av ve av teknikleriniz hakkında da bilgililendirme yapabilirseniz oldukça faydalı olacaktır. Yoksa bu ve benzeri av resimleri internette zaten mevcut Şimdiden teşekkürler ederim
merhaba .bu gün 2004 ten daha kaliteli avlar yapıyorum her geçn gün daha iyis yani.. resimleri sizlerle paylaşıcam zaman içerisinde. av ve av teknikleri konusunda birşeyler yazmaktan çekiniyorum açıkçası. zaten bu konuda yazılan onlarca av tekniği var yani bu konular heb yazılmış çizilmiş .açıkçası böyle konularda birşeyler yazmaya çekiniyorum çünki bilgiçlik taslıyor diyen olur diye dikat etmeye çalışııyom ..tekrar teşekkürler..