Arkadaslar selamlar Ben Burcu,eşim 'sky' nickiyle cok eskilerden beri bu forumu takip ediyormuş... Sizlere bir haberim var; Uzun zamandır üzerinde çalıstıgım bir proje vardı buda bir amatör balıkçılık programıydı..Sunuculuğunu benım yaptıgım Burcunun Oltası Türkiyede ilk defa bir tv programında red camera teknolojisi kullanarak profesyonel bir ekip ile amatör balıkcılık üzerine cekildi Programımızın konusu her hafta farklı bir bölgede tanınmıs bir balıkcıyla şehirli bir bayanın balıga cıkması ve yaşadıkları üzerine.İlk bölüm gecen pazar yayınlandı.Tekrarı perşembe saat 14.00 da,yeni bölüm cumartesi saat 21.00da Yaban Tvde ... önerileriniz ve eleştirileriniz bizi fazlasıyla mutlu edecektir... tanıştıgımıza cok memnun oldum... Sevgiler Saygılar
sizede merhabalar...tekrar perşembe saat14.00 da.bir konu acmıssınız umarım o bizim prograla alakalı değildir.eğer bizle alakalı ise biz sadece vedat abayoğlu ile cektiğimiz bölümde onun videolarına yer verdik...
işte onu anlamak için izlemek istiyorum Vedat Abayoğlunun birkaç videosu benim tarafımdan çekildi benim kendi videolarımdada Vedat usta defalarca görüntülenmiştir bana arkadaşlarımdan gelen duyum bana ait olan videolardan biri programınızda kullanılmış gerçekten benim videolarımdan birimi kullanılmış merak ettim saygılarımla
programın akıcı olması için vedat bey ile röportaj sırasında sağ alt kösede ufak boyda videolar kullanıldı.Ama bu videolar kullanılırken Vedat Abayoğlunun videoları arastırılarak alıntılar post produksiyon tarafından kullanıldı.Kullanılmıs olsa bile vedat beyin videoları mantıgıyla kullanılmıstır ve kesinlikle kötü bir niyet yokyur.
Hoşgeldin Güzel kızım. Seyrettim nihayet ve çok başarılı buldum.Devamını heyecanla bekliyorum. Sevgiyle kal
Hosgeldin. Yeni programin hayirli olsun.Benim izleme firsatim yok uzakta oldugum icin,ama en yakin zamanda internet uzerinden izlemeye calisacagim.Boyle birinin siteye uye olmasi bizler icin gurur verici.Boylelikle bazen duyuramadigimiz sesimizi duyurabiliriz artik belki araciligin ile Tesekkurler ve Rastgele...
Dostlar arasına hoş geldiniz, burada programınıza konu olabilecek bir çok Üstad'ın bulunduğunu söylemeliyim. Çoook programlık malzeme bulacaksınız.
Digiturkte kaldırdılar yaban tv yi izleyemiyoruz. Programınınız hayırlı olsunn internetten izliycem artık
Ankara`ya Kesikköprüye`de bekleriz..Yalnış bilmiyorsam Türkiye`deki ilk tatlı su belgeseli burada çekildi.Hem doğa olarak hemde avcılık olarak son derece güzel bir yer. Programınız hayırlı olsun..
Burcu'nun Oltası internet üzerinden izlenebilen ttnet 'in ' TİVİ BU ' diye bir hizmeti var.Bu sistemi bilgisayarınıza net üzerinden indirip aylık 1tl karsışığında tüm kanalları izleyebiliyorsunuz ayrıca program kaydetme özelliği gibi bir cok özelliği de var.. kablolu tv 'de de 1 ay sonra yayındayız.. sorularınız için buradayım ;-)