Sevgili Arkadaşlar ve Büyüklerim Merhaba Ben İstanbul'da endüstri mühendisliği son sınıf öğrenciyim. Kayseri'de doğdum ve büyüdüm. Balık avına ilgim; yazları bir kaç hafta gittiğimiz Mersin'de Kıbrıs oltayla kefal ile sinek iğneyle izmarit ve baharda Babam'la gittiğimiz Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesindeki baraj ve göllerde tuttuğum çapak, alabalık ve (çoğunlukla tutamadığım ) tatlı su durnasından ibaretti. Çocukluğumda teyzemin yanına geldiğimiz İstanbul'da, sahillerde ve özellikle Galata Köprüsün'deki o balıkçıları gördüğümdeki heyecanımın beni İstanbul'a okumaya geldiğim ilk gün bir takım almaya itmeliydi ancak zaman nasıl geçmiş anlamadım, 2 ay evvel aldım ilk takımımı. Sınav dönemi, yağmur, soğuk, kar, gece, gündüz demeden iki aydır bir hevestir aldım başımı çapari ve sahte atıp duruyorum. Sitenizi yaklaşık 5 aydır biliyorum, ilk günden bu güne okumaya doyamadım o konudan o konuya atlaya atlaya saatler geçiyor öyle ki bazı üye abi ve arkadaşımı sanki gıyaben dahi değil şahsen tanıyor gibi hissetmeye başladım. Balık avına ola ilgimin bir heves olmamasını, doğaya ve onun sağlığına olan hayranlığımı hep ilk planda tutacak olmamı ve siteye bir şeyler katabilecek olmamı dileyerek herkese merhaba demek isterim. Merhaba...