Selamlar, Ben Celal Antalyadan yazıyorum 1995 doğumluyum 16 yaşındayım Uzun zamandır balık tutmuyorum 4 yıl oldu daha önce balıkkesir edremitte oturuyordum orada çok güzel bir ortam vardı bu iş için çok kolaydı balık tutmak son günlerde eski günler aklıma geldi ve gerçekten sabahdan çıkıp öğlene kadar Balık tutmak rüyalarıma bile giriyor artık her gun aklımda balık tutmak var ama gerçekden çok acemiyim şimdi para biriktiriyorum sanırım bu cumartesiye hazır olur olta alacağım sanırım 25-30 arası bişey ama aklımda sorular var önerilerinizi bekliyor real hipermarketinde böyle setli oltalar var 25 den başlayıp 40 a kadar giden çok param yok 30 tl kadar en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum antalya için bir önerisi olan varmı veya olta alırken nelere dikkat etmeliyim. balık tutmak için gideceğim yer konya altı plajları oralar aynı zamanda sahil olduğundan balık tutmak için rahat ve güzel saat 4 gibi çıkmayı düşünüyorum öğlene kadar balık tutmaya çalışacağım balık tutmayalı baya bir zaman oldu ne tür şeylerle karşılacağımı hiç bilmiyorum birazda ruhumu dinlendirmek için balık tutmak çok istiyorum önerilerinizi bekliyoru herkeze iyi günler sanırım yanlış yere açtım öyle ise taşınırsa sevinirim
tekrar selam neden hiç cevap gelmediğini merak ediyorum 50 kişi bakmasına rağmen, aklıma kötü sorular geliyor ama vardır bir sebebi diyip iyimser yaklaşmayı tercih ediyorum cevapları en kısa vakitte bekliyorum bu arada önemli bir sorunum var şuan için bu işe ayırabileceğim max bütce 45 tl ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum internetten alamam antalya merkezdeyim fakat av marketi ve balıkçı marketi nerede var bilmiyorum koskoca şehir dün reale gittim oltalar en az 34 den başlıyor 45 e kadar gidiyordu ama içime hiç sinmedi babamda dedi "oğlum ya başka yerde daha ucuzu varsa hiç bilmiyoruz" dedi benimde içime sinmedi 36 lira vermek bıraktım şimdi olta ve malzeme alacak yer arıyorum acil olarak gelecek cevaplar için teşekkürler
Allah Allah arkadaşlar sizlerin yorumlarına bilgisine ihtiyacım var cumartesi günü ilk kendim çıkacağım balık avı ve en son 12 yaşında balık avına gittim yani çok oldu yardımlarınızı bekliyorum
çok yardım seversiniz teşekkürler bir hoşgeldin mesajı bile yazmaya tenezzul etmiyorsunuz yardım nasıl edeceksiniz afedersiniz ama bu site güzel diyordum eğer böyleyse hiç bir işe yaramaz bir yer umarım diğer bu konu ile ilgili forumlar sizin kadar kötü durumda değildir görüşmek üzere
Öncelikle hoşgeldin. Burada kimse yaşından dolayı bir umursamazlıkla karşı karşıya kalmaz sevgili kardeşim. Şu forum kuralını da hatırlatayım, forumlarda flood yapılmaz, yani art arda sürekli mesaj atılmaz. Yanıt alamadın diye hemen bir işe yaramaz yer diye de kestirip atman anlamsız. Ben senin konuna cevap yazdım, sitenin anlamını sadece benim yazdığım bu mesaj arttırmaz heralde, değil mi?
Celal kardeşim hoşgeldin, öncelikle keyifli paylaşımlar dilerim sana.Adın gibi hemen celallenme, forumun yoğun olduğu zaman dilimlerinde okuyanlar elbette sana seve seve hoşgeldin diyeceklerdir. 15 yaşında olduğuna göre okuyorsun hala, sana ağabey tavsiyesi balık tutma zevkini derslerini aksatmayacak şekilde ayarlaman.İleride uzun uzun zaman bulursun balık tutmak için, şimlik önceliğin geleceğini sağlama almak olmalı.Bunu başarmak içinde okumak şart. Takım önerin için cevabı ilgili bölüme açsaydın daha çabuk bilgi alırdın diye düşünüyorum. Av raporu yayınladığına göre takım almış olmalısın kendine, zamanla çok daha iyilerini alacaksın, bu sevda bünyeye işlediği zaman bir daha kolay kolay çıkmaz zaten Antalya'dan foruma katılan birçok kardeşimiz, ağabeyimiz var.Onlar seni tanıdıklarında seve seve yardımcı olacaklardır eminim.Unutma balık tutmak sabır işidir, sabır çok şeyin anahtarıdır.Tekrardan hoşgeldin.
Merhaba Celal kardeşim.. ismin gibi Celallenmişsin hemen hayrola..? avcılıkta önyargı her zaman kaybettirir bunu aklından hiç çıkarma oldumu abim. hoşgeldin sefa geldin. bildiğimiz bişey olursa seve seve yardım ederiz. bazen insanlar kendi açtıkları konuları bile unutuyorlar sorulanlara cevap veremiyorlar. işte amatör balıkçılıkta böyle birşeydir naparsın. sofra hazır olur yemeğe çagırır ailen ama sen çok merak ettiğin bi bilgiye rast gelmişsindir ve dalar gidersin okumaya. öyle bi dalarsınki abim o bilgiyle ne sistemler geliştirirsin kafanda ne balıklar tutarsın. ne tatlı mücadeleler olur. alır götürür insanı.. sabretmek ilk kural unutma Celal.. kendine iyi bak iyi bayramlar..