Öncelikle herkese selamlar. İstanbul Büyükçekmece de oturuyorum. Balık bende resmen tutku ama etrafımda bu tutkuyu yaşayan arkadaşlarım olmadığı için balık tutma hevesimi her seferinde erteliyorum. Çok iyi bir balıkçı değilim hatta amatörden biraz kötüce. Yarın hevesimi gerçekleştirmeme yardımcı olacak bir ustayla beraber balığın gözüne vurmak istiyorum... Şimdiden teşekkürler ustama...
Merhaba. Balığın gözüne vurma abicim okşa şaka bir yana bu konu da benim de sıkıntım vardı. Ama ben bunu arkadaşlara ısrarla olta atmayı kullanmayı malzemeleri öğrettim şimdi beraber avlanıyoruz. Bence biraz ısrarcı olun.
çak ısrar ettim çok çabaladım en sonunda bi arkadaşımı ikna ettim ama o da gölde otasına balık vurunca heyecanlandı ve ayağı kayıp suya düştü. O gün eve gelene kadar baya bi hatrımı sordu... sanki ben düşürdüm kendi düştü ama benim yüzümden olmuş oldu... O da son oldu zaten...
Aynen öyle. Ben de bu işe gönül veren ve yarım saatte bir "hani nerde bu balıklar, burda hiç balık yok" diye söylenmeyecek birisini arıyorum...
sıkıntı yapmayın bu konuyu kendınıze ya.Balik sevdalısı zaten tek basınada gider balıga hem zaten kalabalık olunca daha sıkıcı oluyo.Kimisi iğne baglamayı bılmez kımı olta atmayı kımı koparır yalvarır bagla dıye ne gerek var.Kendi kendinize canınız ne zaman sıkılırsa balık tutmak ısterse tabı kurallara uyarak alın cantanızı hadi rasgele.Ben sayet oyle yapıyorum.Büyükçekmeceye yakın cok güzel avlaklar var.Zamanında çinekop,levrek karagöz eşkina zargana isparı hersey var.Gürpınarı şiddetle tavsiye ederim.Ama tam yerini buradan üzgünüm söyleyemem.
Davut hoşgeldin, sefalar getirdin, Keyifli paylaşımlar, tadında avlar dilerim. Sen istekli olduktan sonra hızlı bir şekilde yol alıp, umarım gönlündeki avlara da imzalar atacaksın.
Çok haklısın Fatih işler aynen dediğin gibi oluyor. resmen başıma daha önce gelenleri özetledin yanıma bi arkadaş istememin sebebi ondan birşeyler öğrenebilmek. Mesela hangi balık için ne tür yem kullanılabilir. ya da hangi avlaklar balık için uygundur. Haklısın burdan bunu söylemen uygun değil. Pusuda bekleyen çakallar elbette ki var. Ama şunu söylememde bi sakınca yoktur sanırım. Benim niyetimde büyükçekmece gölüne gitmek vardı ama dün gece gölde sabahlayan bi arkadaşıma sadece sabaha karşı bir kızıl kanat vurduğunu öğrenmem bütün hevesimi kırdı. Rica etsem özelden güzel bir avlak tavsiye edebilir misin bana. Ki müsaitsen beraber gidelim. Sana da çok teşekkür ederim Murat Abi iyi dileklerin için. Balık tutmak gerçekten bi tutku ama bi kaç avlak denemesinde umduğunu bulamayınca ister istemen insanın hevesi kırılıyor tabi. Ama bu bende en fazla 1 hafta sürüyor daha sonra yine yeni avlaklar çekiyor beni...
Ah ve Davutum tam 30 yıldır bir şekilde balık tutarım, yüzümün hep güldüğü, gönlümdeki avlarda oldu, balık tutamadan yüzümdeki gülücüğü eksik etmediğim avlarım da, tam 1 yıldır peşinden koştuğum balığı avlamaya çalışıyorum, ama yok, ne yapalım şimdi? bogaz köprüsüne çıkıp birde oradan mı olta atsak
Aman deyim abi, bizimkiler yanlış anlar. Sonra basın falan da girer işin içine hele bi de gerçek anlaşıldığında elin boş olursa...
Estağfurullah abi elimizden geldiğince bu sevginize layık olmaya çalışıyoruz. Başarabiliyorsak ne mutlu bize. Bak şimdi abi gece gece gururlandırdın beni... Çok teşekkür ederim...
Çok teşekkür ederim Hakan Abi. Hoşbulduk. Bu zamana kadar nasıl olmuşta bu saimi siteyi keşfedememişim hayret ettim kendime...