Ben forma katılalı 2 gün oldu ama kendimi tanıtmadım kusra bakmayın. Ben 1978 yılı Sakarya Akyazı doğumluyum. Çocuklugun babamın işi dolayısıyla Bolu Abant'da geçti ilk oltayıda burada attım. Daha sonra yine babamın işi dolayısıyla Yalova Termal de geçliğim gecti burada da Gökcedere barajı ve cevresindeki akar sularda avlandım. Sonra doyduğum yere yani İstanbula yerleştim. Samsun Altın kaya barajından Trakyaya kadar çeşitli yerlerde aylanma fırsatı buldum. Daha çok tatlı su avcılığını seviyorum fakat sarı kanat ve lüfer zamanı hiç boş durduğumuda söyleyemem. Tüm OLTACI DOSLARA SELAM OLSUN Rasgele...
Değerli oltacı arkadaşım hunter34deniz biladerim aramıza hoşgeldin sefalar getirdinsenide aramızda görmeklemutlu oldum bizler balıkavınetolarak zaten farklılığız ortada bunu sende farkedeceksin seningibi bir Tecrübeli oltacı arkadaşımızı aramısda görmek hosca vakit gecirmeni ümitederim yeniden hosgeldin derim
teşekkürler Arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür etme gereği hissettim. Saygılar; Tüm işleriniz de Rasgele..
meraba arkadaslar ben sedat ankaralıyım ve kendımı bıldım bılelı balık avına gıdıyorum.suanda aydında oturuyorum burda kanal,buyuk menderes ve akbukte de denız balık avcılıgı yapıyorum.uzun zamandır sıteye mısafır gırıyodum sımdı uyesıyım.Bılgılerınızı we bılgılerımı tum balıkcı dostlarımla paylasmak ıstıyorum..