İsmim Ayhan, İstanbulda otoruyorum arada sırada balığa gidiyorum ama daha çok tekne ile ya da ne bileyim işte çadırla göllere gidiyorum... Ne yalan söyleyeyim bu işin kuralı tebliği olduğunu geçen gün TVden öğrendim. Sonra internette bakınırken sizi buldum... e hoşbuldum o zaman
Teşekkür ederim. Peşinen söyleyeyim avladığım balıklara bakıp da beni öyle balıkçı falan zannetmeyin Akya tamamen tesadüfen, Datça'da sırtı çekerken başıma geldi, beraber çıktığım balıkçı olmasa onu tekneye alamazdım Kofana da yine tesadüfen. 1 YTL'ye satılan hazır takımı attım, 5 dakika olmamıştı ki kamışı elimden alıyolar sandım ama çok keyifliydi. Çok da lezzetliydi... Egede yakalandı. Aynalı İstanbulda bir bentten çıkıp soframıza geldi. Koca balığı 3 mısır tanesiyle nasıl kandırdım bende bilmiyorum. Levrekse gercektende levrek icin attığım bir takıma geldi... Yani anlayacağınız balıkçılık konusunda cahilim ama şansım fena sayılmaz... Sıcak karşılamanız için teşekkürler
hoş geldin ayhan şimdiye kadar tuttuğun balıklar tebliğden haberdar olmamandan kaynaklanmış şimdide o tuttuğun balıkların yarısını tutta göeyim
Teşekkür ederim, Çok sağolun, herkesin bahtı açık olur umarım Teşekkür ederim Kısmet, belli mi olur Gerçi levrek tebliğden sonraydı