Merhabalar Arkadaşlar. Ben Aemre Ankara'dan.küçüklüğümden Beri En Sevdiğim En çok Zevk Aldiğim Uğraştir Balik Tutmak.ama şu Ankara'ya Geldim Geleli Yani öyle Içimde Kaldi Ki Balik Tutma özlemi.yok Ya Bu Ankara'da Düzgün Bir Balik Yeri.bugün Oltami Tamir Ettim Karar Verdim Yarin Kizilcahamama Kurtboğazina Gideyim Dedim.gitmeden Ne Durumdur Diye Nette Kariştirirken Bu Siteyi Buldum . çok Hoş Bir Site. çok Iyi Olmuş Teşekkürler. Ama Okuyunca Tabi Kurtboğazinin Vahim Durumunuda öğrendim. şimdi Ne Yapacam Bilmiyorum Ama Yarin Kizilcahamam Tarafina Gidecem Gene Oralarda Varmiş Ufak Tefek Göletler Onlari Deneyem Bari. önerisi Olan Var Mi?
Emre hoşgeldin. Sitemizde Ankaralı balıkçı sayısı oldukça fazla.Eminim pek yakında tanışır kaynaşırsın
Emre kardeşim aramıza hoşgeldin. Sana keyifli paylaşımlar dilerim.Erdal arkadaşımında dediği gibi Ankara'dan bir çok kardeşimiz ve abimiz var burada sanırım en kısa zamanda tanışırsın onlarlada, ve güzel org.lar çıkıyor oradan sende aralarında yer bulabilirsin. Avın bol livarın dolu olsun, Sevgi ve saygılarımla, Allaha emanet ol.
Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar. Ankara için organizasyonlar başlar yakında siteyi takip etmeye devam edin.
aramıza hoş geldin ben ankaradan aşkın ankarada göl cok ama balık kalmadı sana tavsiyem kurtbogazı tarafa degilde kesikköprü tarafa git.ama 1 nisandan sonra turnaya hazirandada sazana, yasaklara uyalım yoksa balık bulamıyacaz bu gidişle.