İzmirin şirin ilçesi Ödemiş'ten herkese merhabalar. aslen Ödemiş'liyim ama meslek gereği il il dolaşmaktayım. şu an izmit'te çalışmaktayım. balıkçılık konusunda acemi sayılırım. senede bir kaç kez belki avlanabiliyorum. burada daha fazla bilgi ve dost sahibi olacağıma inanıyorum. herkese şimdiden teşekkürler.
İlker aramıza hoş geldin Bize gölcük'ü anlat, ne yayın balıkları çıkarmış orada eskiden, hikayeleri anlat anlat bitmez değil mi..
Sevgili İlker aramıza ve İZMİT'e hoşgeldiniz.Ne işle meşkulsünüz ve nerede ikamet ediyorsunuz,yardımcı olabilme açısından.Selamlar,sevgiler
Hoşgeldin İlker Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
evet gölcük te ne yayın balıkları avlanmış bir zamanlar. halada avlanıyor ama sanırım eskisi kadar hareketli değil.ama yinede hoş vakit geçirmek ve şansını denemek isteyen herkes için tavsiye edebileceğim nadide yerlerden biridir.
teşekkürler. körfez ilçesinde ikamet etmekteyim. kandıra yolu üzerinde bir gölet var demir iskelesi olan oraya bir kaç kez vakit geçirme amaçlı gittim. sanırım turna ve sazan çıkıyormuş. ama benim şansıma bir şey çıkmadı.