Bağlama hocamın tavsiyesiyle siteye üye oldum. Henüz balık tutmak için bir oltam yok ama en kısa zamanda malzemelerimi tamamlayıp balık tutmaya başlamayı düşünüyorum.Bu siye üye olmam beni şimdiden heyacanlandırdı.Umarım sizlerin de yardımıyla bu işi en kısa zamanda öğreneceğim.Tüm site üyelerine sevgi selamlarımı sunuyorum.
Merhabalar aramıza hoş geldiniz. Elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız. Nereden olduğunuzu göremedim. Sanırım İstanbul. Tekrar hoşgeldiniz
Aramıza hoşgeldin Zekeriya..Keyifli paylaşımlar Malzeme almaya karar verdiğinde eminim buradaki arkadaşlar yardımcı olacaklardır
Teşekkür İlginize teşekkür ederim.Malzeme konusunda bir arkadaşım yardımcı olacak.Ama tabiki yeni başlayan biri olarak hangi malzemeleri edinmem gerektiği konusunda sizlerinde tavsiyesi benim için önemli olacak.
merhabalar ben edirneden gülsüm siteyi bir arama motorundan buldum ve hayli dikkatimi çekti burada güzel paylaşımların olduğunu düşünüyorum herkesi saygı ile selamlıyorum
Zekeriya Hoşgeldin ! Siteyi tavsiye etmiş olmaktan ve seni burada görmekten mutlu oldum, hem kursta hem de balık avında paylaşımda olmak gerçekten güzel olacak hoşgeldin tekrar.Sen de benim gibi bağımlısı olacaksın buranın sanırım.
Ümit Hocam çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakandan dolayı.Sanırım daha şimdiden müptelası oldum buranın.