Uzun süredir foruma üyeyim geçenlerdeki tekne organizasyonundan gelen maille forumu tekrar hatırladım İsmim Servet İstanbul ßayrampaşa da oturuyorum. Ailenizde bi kişilik daha yer açarsanız sevineceğim Belki kızacaksınız bana uzun zamandır üyesinde neden şimdiye kadar yazmadın diye ama kendimi az da olsa geliştirmek tam bir acemi olarak aranıza katılmak istemedim. en azından kendi takımımı kendim yapıyorum ( çapari kösteği hazır yalnız )
Aramıza hoşgeldiniz öyleyse Hazır kösteklerle çapari yapmak bile güzel bir iş. İğne bağlama tekniklerinide öğrenirseniz her takımı kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz. Keyifli paylaşımlar.. Birde imza ayarlarınıza adınızı ve yaşınızıda eklerseniz sizi daha iyi tanıma şansımız olur ve hitapta kusur etmemiş oluruz
Servet Kardeşim Aramıza hoşgeldin..Burası amatör r balıkçılık sitesi olduğundan bu hobiye en yani başlayan arkadaşlarımıza en fazla faydalı olacak bilgileri barındırmakta..Dolayısıyla aklına takılan pek çok konuyu burada bulabilir bulamadıklarını üstadlarımıza sorar öğrenir ve kendini geliştirebilirsin
Hoşbuldum abi zaten forumda baya bi gezindim bi kaç şey şimdiden kapmaya başladım ortalama 1 senedir balık tutuyorum yine buna da şükür az çok balık alıyorum