Selamlar , Sabah saatlerinden beri forumu inceliyorum. Oldukça yeni bilgi edindiğimi söylemeliyim . İsmim ilker, iş nedeni ile Ankara'dan istanbul'a 4 ay önce taşındım. Tek kamaralı bir tekne alıp balıga çıkmak istiyorum, ancak tekneyi nasıl kullanacagımı bile bilmiyorum Artı hiç balıkta avlamadım. çocukluk zamanlarındaki kuyudan balık tutma eylemlerini saymazsak ADF diye bir kurumun varlıgından bugun haberdar oldum, "Amatör Denizci El Kitabı"nı alıp okuyacagım en kısa sürede. Stresli , yoğun bir işim var, denizi seviyorum. İskelelerdeki tekne sahibi arkadaşlarla ara ara sohbet ediyorum, ahşap teknelere imreniyorum. Belgesiz tekne satın alınmaması gerektigini, motorun önemli oldugunu ögrendim. Sahibinden.com'u bayagı bir inceledim.Sanırım 10 bin ytl civarında yarım yahut tek kamaralı ufak bir tekne bulunabiliyor. Fırsat olursa , organizasyonlarınızda bulunmayı çok isterim, çok yazdım sanırım Herkeslere selamlar saygı ve sevgilerimle ilker
dostum aramıza hoşgeldin..burdan iyi bilgiler edineceğinden hiç şüpen olmasın. keyifli paylaşımlar olsun
hayırlı olsun hoşgeldin umarım istedigin gibi bişe bulursun benim hayalim teknemi kendim yapmak bi gün yaparım belki şimdilik çok uzak bi hayal
el becerisi ,malzeme ve zaman olursa neden olmasın. http://rotam.blogcu.com/kendi-tekneni-kendin-yapmak-ister-misin_24228661.html http://www.sunayatcilik.com.tr/ahsap-tekne-yapimi-fethiye.html
ilker kardeş aramıza hoşgeldin inşAllah aradığın tekneyi en kısa zamanda bulursun www.tekneborsasi.com birde buraya bak çok tekne var hemde hesaplı ara sıra gezerken tekne barınaklarınada bi bak derim hesaplı düşürürsün günün güzel avın bol olsun hadi rastgele.
Kardeş aramza hoşgeldiniz. Denizde balık tutmak, kuyudan tuttuğuna benzemez ama, gerçi bende çok suyu havuzda görmüş biri olarak bu konuda pek tecrübeli sayılamam. İstanbuldan feribotla karşıya geçerken bile içim allakbullak oluyor, tekneyle balığa çıksam nasıl olur bilemiyorum. Kalıcı ve katılımcı olmanı, güzel dostluk ve kardeşliklere imza atmanı dilerim.