Merhabalar...

Konu, 'Tanışalım' kısmında Efo tarafından paylaşıldı.

1. Efo

Efo eyup

öncelikle herkeze selamlar adım eyüp antalyada yaşıorum :) 1 aydır siteyi takip ediorum neden 1 ay derseniz bir ay öncesine balıkla ilgili hiçbir bilgim yoktu sadece annem yaparsa veya balık yemeye gidersek ancak ama 1 - 1.5 ay önce arkdaşlarımla piknige gidicez diye sözlendik antalya birinci köpruden sora devmalı gittigmiz biryer vardı rahatca eglenebildigimiz kafamıza göre biryer oraya git gel balık tutanları görurduk arkdaşlarımdan bitanesi olta alıp gelmişti oda pek anlamazdı balıktan 2 miz bi oturduk sahile zar zor yemleri taktık ilk atışımız başarısız oldu ve nerdeyse birbirimizi yaralıcaktık :) herneyse 2 ci seferde pek uzaga gitmedi 3 uncu sefer guc bela otlamızı ileriye attık atar atmaz misinada bi gerginlik hissetim hayatım boyunca hiç böyle bi zevk heycan yaşamamıştım hemen cekmeye başladım birde baktım 1 tanede degil 2 tane balık 3 tane ignemiz vardı 2 tanesinde balık vardı hemen az ilerimizde bi amca balık tutuodu koşarak göturdum balıkları amca bunlar yenirmi dedim ismi cismi nedir dedim oda yenir evladım adı mırmır dedi biz tabi arakdaşımla hemen oturduk sahilde herkez piknikte biz balık tuttuk yaklasık 2.5 3 kilo arası mırmır yakaladım :) ilk balıgımda acemi şansımıdır nedir bende bilmiorum ama o gunden sora bende bi balık merakıdır gidiyor hadi bakalım hayırlısı ...

2. Mehmet Demirörs

Mehmet Demirörs Mehmet

Favori Kamış:
    Oltanın her türü
    En İyi Avı:
    Hatırlamıyorum öyle çok ki
    hadi kolay gelsin eyüp.

3. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Eyüp aramıza hoşgeldin balıkçılıkla ilgili soru sormaktan çekinme bilgisi olan mutlaka yardımcı olur büyük balıklı avların olsun rastgele

4. Aramıza hoşgeldin Eyüp:)
    Balıkçılık bağımlılık yaratan bir hobidir..20 yıl önce Bandırmada 020 misina ve sinek kanca ile istavrit,izmarit tutarken başladım.İlk günkü heyacanım artarak devam etmekteyim:)

5. deppik

deppik onur karabıyık

En İyi Avı:
    5,6kg sazan.. :)
    eyüp hoşgeldin.. rastgelsin...

6. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    hoşgeldiniz arkdaşım

7. Hoş geldin acemi :D:D:D hmm mırmırıda iyi tutmuşsunuz inşallah ilerletirsin işi :D:D

8. paslıçivi

paslıçivi koray

En İyi Avı:
    ????
    aramıza hoşgeldiniz..keyifli paylaşımlar...bandırmadan slm.lar

9. simendifer

simendifer Sennur

Merhaba Eyüp, aramıza hoş geldin. :) Artık hastalığa yakalanmışsın kurtulamazsın, geçmiş olsun. :) Keyifli paylaşımlar dilerim. :)