Yeni bir üye olarak umarım balık tutma becerimi burada szi tecrübeli kardeşlerimden alacağım bilgilerle geliştiricem.Adım Mustafa ŞENER 26 yaşındayım ve İstanbul da oturuyorum memurum hafta sonu için zevkli bi uğraş arıyodum bi ara aklıma karadenizli olduğum küçükken derede tuttuğum balılar gelince de kendime bi olta kurdum ve önce sahile sonra buraya attım.Yardımlarınızı bekliyorum)))
Oltayı doğru yere attınız Mustafa Bey. Burada güzel arkadaşlıklar bol paylaşım ve doyurucu bilgiyi bulacaksınız inşallah,hoşgeldiniz..
uuiiiyyy. garadenızlısın da uşağum, senun genlerunde vardu daaa balıg dutmak. daha başka ne eylence arayisun kendıne. hoşgeldin mustafa kardeş. kayifli paylaişımlar dilerim... şansın bol olsun...
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım antalya ve ısparta yöresinde avlanıyorum haftya sonu antalya ya gidecem sahile topcam tarafına olta atacağız arkadaşlarla
vay be)) bu kadar çabuk ve içten samimi merhaba alacağımı tahmin etmiyodum hepinize teşekkür ederim.Form sayesinde nazari bilgiye sahip olduk sayılır sıra uygulamada denize gitmek ve bi kaç ufaklık yakalamak için sabırsızlanıyorum)))