MERHABA arkadaşlar aranıza yeni katıldım..... ismim halil 23 yaşındayım..tekirdağ/çorluda oturuyorum.... mavi jeans in fabrikasında çalışıyorum.... uzun bir süre balıkçılığa ara vermiştim şimdi ise tekrardan geriye döndüm... balıkçılığa anı için devam etmek istiyorum....sebebi ise geçen mart ayında vefat eden rahmetli babamın anısına devam etmek istiyorum.... geçenlerde sağı solu karıştırıken babamın kullandığı kendi oltasını gördüm ve eski günler aklıma geldi ve duygulandım.. artık meps leri kendim için değil.. rahmetli babam için olabildiğince en uzağa fırlatıcam eski günlerin anısına.... saygılarımla......
Halil hoşgeldin, Allah rahmet eylesin, güzel bir şeye karar vermişsin, Bende babamı kaybettim ve babamla birlikte çocukluk yıllarından beri yaptığımız her av tek tek hala hatırımda, bende hatırlar ve duygulanırım hep, Karar verdiğin bu yolda hayırlı ve bol avlar, güzel paylaşımlar
Halil başınsağolsun kardeşim.Anılar çok değerlidir onları kolay harcamamak lazım.Sende balıkla uğraşarak sevgili babanı yad edebilirsin.Aramıza hoşgeldin.