Evet aranıza yeni katılan birisi daha. 1 aydır sitenizi üye olmadan takip ediyorum. sonunda üye olmanın vakti geldi dedim. İsmin Cenk yılmaz aslen trabzonluyum lakin 32 yıldır istanbuldayım. Evli ve bir çocuk babasıyım. Özel bir şirkette muhasebe md. olarak çalışmaktayım. Evim avcılarda. Balık işine gelince amatör müyüm bilmiyorum. Eskiden babamın 8 metre bir teknesi vardı, o tekne varken çok balık tutar kendimi bir şey sanırdım Sonra tekne gidince kıyı balıkçılığı başladı ve sabırlı bir adam oldum. umarım hem sabırlı hem de balık tutabilen bir adamda olabilirim. Tatlısuda tuttuğumuz 1-2 kg sazanlar mevcut. Şamlar barajı, k.çekmece, b.çekmece ve anadoludaki sulama barajlarında oldukça güzel avlarım olmuştur. Bir kaç gün önce avcılar sahilden 7-8 kg mezgirt topladık, istavrit filanda oluyor ama esas hazırlıklarımız lüfer için olacak, çelik takımları hazırladık, havaların soğuk yapmasını bekliyorum çok şükür başladı bugun yarın bir av yaparım sanırım. Şimdilik bu kadar arkadaşlar. AV için bu bölgede yanına arkadaş arayan olursa özel mesaj yeetrli olur. hoşçakalın.