Merhabalar

Konu, 'Tanışalım' kısmında madirga tarafından paylaşıldı.

1. madirga

madirga Nevzat Yakın

Favori Kamış:
    Albastar Maritıme
    Favori Makine:
    MITCHELL AVOCARP 7000
    En İyi Avı:
    2 saatte 260 tane sarıkanat (4 kişi)
    Herkese selamlar saygılar;
    Ben foruma yeni üye oldum. Amatör balıkçılığı uzun zamandır yapıyorum, hem tatlı su hem tuzlu suda. Siteyi dün akşam yeni bir kamış ararken tesadüfen buldum, bayaa bi inceledim, ne çok şey varmış balık avıyla ilgili. Sayenizde bilmediğim birçok şeyi öğrendim ve öğrenmeye devam edicem.
    Dün kıyıdan atış istavrit avında 6-7 senedir kullandığım kamışımı kırdım. Bugün gidip kendime yeni bir takım aldım. Albastar Maritıme kamış ve MITCHELL AVOCARP 7000 MAKİNA. Satan kişi iyi olduğunu söyledi. Kamışın Albastar olmasında biraz tereddütlüyüm ama daha önce surf kamış diye birşey olduğunu bile bilmiyordum. Yani yeni bir tecrübe olacak benim için. Makinanın siteden okuduğum yazılardan, iyi olduğunu düşünüyorum. Henüz deneme fırsatım olmadı ama yarın denerim sanırım, umarım zorluk çekmem. Bu arada kafama takılan birşeyde bu atar olayı; ben kırdığım kamışta 50 gr kurşun kullanıyodum o bile ağır geliyodu sanki kamışta 100 - 200 atarlı diyor, kıyıdan istavrit çapari avında 100 -200 gr kurşun bana çok enteresan geldi, fazla ağır değilmi ? aydınlatabilirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

2. modena

modena

türkiyenin en iyi amatör balıkçılık forumuna ve aramıza hoş geldiniz...keyifli avlar...iyi bayramlar...

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Nevzat hoşgeldin. Bereketli ve tadında avlar dilerim.

2 saatte 260 çinekop nasıl bir maharetin semeresidir merak ettim; takım, yem, yöntem bilgisi paylaşabilirseniz?:)

4. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Hoşgeldin Nevzat abi, iyi bayramlar, keyifli paylaşımlar... :)

5. madirga

madirga Nevzat Yakın

Favori Kamış:
    Albastar Maritıme
    Favori Makine:
    MITCHELL AVOCARP 7000
    En İyi Avı:
    Zokalı el oltası, yem olarakta istavrit. Çinekapun çok bol olduğu bi zamandı, oltayı suya atınca 2 metre aşağı gitmeden geliyodu balık, balığı çekerken 20-30 balıkta peşinden geliyordu. 3 akşam peşpeşe 400 balık tutmuştuk, ama dediğim gibi 4 kişiydik ve toplam balık. 260 ı ilk akşam tutmuştuk. Ve dostum burası Sinop :)

6. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    nevzat bey hoşgeldiniz. biz istanbulda boğazda 150 gr kurşun bile atıyoruz istavrit avında . akıntı çok olunca :) hatta üsküdarda 200 gr kurşunla rapala atanlar bile mevcut. ben çok kamış kıran gördüm. hemde kamışın ortasından, kamışı 3 parçaya ayıran gördüm :) sarıkanat olayı gerçekten ilginç, adetler amatör balıkçığın limitlerini aşıyor. biz kişi başı max.15 - 20 adet tuttuğumuzda avı sonlandırıyoruz. gerçi artık ben çinekop avı yapmayacağım denizlerimizde lüfer kalmadı neredeyse. limit konusunda biraz duyarlı olmak lazım.
    tekrar hoşgeldiniz..

7. madirga

madirga Nevzat Yakın

Favori Kamış:
    Albastar Maritıme
    Favori Makine:
    MITCHELL AVOCARP 7000
    En İyi Avı:
    Bahsettiğim olay yaklaşık 5 yıl evveldi, emin olun şimdi daha duyarlıyım. İlginize teşekkürler.:)

8. tufan27

tufan27 tufan

Favori Kamış:
    lıneaeffe oyster 420
    Favori Makine:
    okuma epıx pro epb 65
    hoşgeldiniz yeni kamış ve makinenizi nice iyi avlarda kullanmanız dileğiyle rastgele