Arkadaşlar merhaba Siteye yeni giriş yaptığımı belirtmek istedim. Tatlı su merakım fazlasıyla var fakat zanım yok anlaşılır değil. Hafta sonları İstanbul Avrupa yakası Gölet seçip arkadaşlarla olta ile avlanma fırsatı yaratmaya çaçışıyoruz. Şimdiden sitedeki arkadaşlara selamlar.
Arkadaşlar merhaba Kirlenen sahillerimiz ve su göletlerimiz için sanıyorum ki yapılan diyemiyorum ve yapılabilecek çalışmalar la ilgili iyileştirme konusunda görevli olan birimleri göreve çağırmak gerektiğini düşünüyorum. Toplu balık avları ve sularımızın her geçen gün kirlenmesine sebebiyet veren çalışmaların engellenmesi için gayret gösterelim lütfen. Hekese selamlar
bu konu da sana çok katışıyorum. geçen gün kıyıda hayelet dedikleri dip takımıyla avlanan birini gördüm. bazı yerlerde tırıvırı diyorlar. pazarcı filesi gibi bir şey. Onlar yasak değilmi. bir de vatandaşları nasıl uyaracağız tırıvırı yapmasınlar diye bilemiyorum. öylece seyredekaldık ağ atanları. Fotoğrafını çekip polise verseydik yakalarlarmıydı acaba. yazık oluyor balıklara ve denizlerimize. hatta insanlığa doğaya yazık oluyor.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Doğayı koruma adına yazdığınız mesaj için de ayrıca teşekkürler. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Arkadaşlar tekrar merhaba Balık avcılığı hobi olarak mı yapılmalı , yoksa toplu olarak katliam şeklinde yapılmalı diye düşünenler nasıl soyutlanmalı. Tekne balıkçılığında ve kıyı balıkçılığında balık yakalama miktarı ( adedi , tonajı ) diye bir ölçüm niye olmamakta. selamlar
Murat bey merhaba Avruapa yakasında ikamet etmekteyim. Genellikle tatlı su olta balıkşılığı ile ilgilenmeye çalımaktayım ve hobi olarak bu işi yapmakta yım Çoğunlukla baraj ve göletlerde avlanma fırsatı buldukca grup oalrak gitmekteyiz. Şu sıralar zaman bulamasamda arkadaşlar gitmekte fakat eski balık yakalama zevki kalmadı gibi bir şey balık çıkmadığı görülmekte balık yakalama da küçük veya büyük demeden alınan balıklar dan dolayı ve sularımızdaki kirlenme oranı tatlı su balıkçılığınıda azalttı kanısındayım. Haksız değilim herhalde. Selamlar