merhabalar

Konu, 'Tanışalım' kısmında sermat tarafından paylaşıldı.

1. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    hepinize merhabalar.ben istanbulda oturuyorum öğretmenim.bu balık sevdası yaklaşık 3 sene önce bodruma balayına gittiğimde balık tutan birini izlerken çocukluğumda trabzonda yaşarken bi iki kere babamın çalıştığı limanda oyalanmak için elimşizde misina ile vakit geçirirken tutup çığlık attığımız günler aklıma geldi ve eşimin yanında çok anlar gibi bizde deneyebilirmiyiz diye sorup bi iki olta atışı yapmıştık .ama ben bir tane sarpa alırken eşim 5 tane sarpa alınca bana çok zevkliymiş ya hemen bu akşam olta alıp akşam balık tuatalım demesiyle başladı. o günden sonra akşamları nette hangi balık nasıl tutulur misina olta makina çeşitleri vs bir seneye yakın araştırma yapıp istoçun yoplunu tuttum.ve böylece öğretman arkadaşlarımla birlikte bi ekip oluşturduk ve fırsat buldukça avcılar boğaz ve saroz tarafına takılmaya başladık .ama dersane ci olduğumuzdan dolayı tabiki saroz işi biraz daha az oluyo.ama gerçek şuki siz tecrübeli arkadaşlardan çok şey öğrendim hepinize çok teşekkürler ayrıca eşim bile üçlü dip takım yapabiliyo

2. yücel arıtoprak

yücel arıtoprak yücel ARITOPRAK

Favori Kamış:
    SHIMANO
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    HENÜZ İYİ DİYEBİLECEGİM AVIM YOK
    merhabalar serkan insanın eşiyle beraber aynı yone bakıp aynı zevkleri paylaşınca balık tutmanın zevki iki kat daha artıyor kendimden biliyorum

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Serkan, bende eşime balık tutma zevkini aşıladığım için çok rahatım. İnsanın eşiyle aynı hobileri paylaşması çok güzel.. Ayrıca saroz tam bir balık cenneti, hele birde dalıyorsanız, suyun altı tam bir akvaryum.