Merhabalar

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında yunuss tarafından paylaşıldı.

1. yunuss

yunuss Yunus Ahmet SARIHAN

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3 kg rus kefali
    Tüm amatör balıkçı arkadaşlarıma selamlar.Ben çok uzun yıllardır bu siteyi takip etmekteyim fakat pek aktif yazmamıştım forumlarda.Yaklaşık 6 ay önce üniversiteden mezun oldum ve trabzondan istanbula taşındım.Trabzon'da amatör olarak kıyı balıkçılığı yaptım uzun yıllar fakat tatlı su deneyimim hiç yok.istanbulda turna avına gitmeyi planlamaktayım ama hiç bir mera bilgim yok nerede turna avlayabilirim acaba ve de dediğim gibi daha önce hiç turna avlamadığım için nasıl bir takım ve yem kullanmalıyım.Çok uzun yıllardır hep gönlümün bir köşesinde yatmakta turna avı inşallah sizinde yardımlarınızla bu hayalime ulaşabilmek istiyorum.Şimdiden yardımcı olacak tüm balık sevdalılarına teşekkürlerimi sunarım...

2. degirmenci

degirmenci fatih değirmenci

yunus merhaba. maalesef 31 mart'a kadar beklemek durumundasın turna avlamak için zira 15 aralık'tan itibaren turna için av yasağı başladı. onun yerine boğazda avlan bence biz burada boğaz hayaliyle yaşıyoruz

3. superalli

superalli Ali DİNÇ

Merhabalar, hoşgeldiniz forumda araştırıp konulara yazarak kendinize bir çok arkadaş edinebilirsiniz. Bu arkadaşlarınızda size mutlaka bu konuda yardımcı olacaklardır.