25 yaşındayım, babamın benim için yaptığı 2 köstekli ve sürekli karıştırdığım el oltasını elime aldığımdan beri yaklaşık 15 senedir balık tutuyorum. Babamın bana öğrettiği en güzel şeylerden biri balık tutmak. Öğrenci olduğum ve yaz ayları dışında pek zamanım olmadığı için profesyonel olarak avlanamıyorum, çoğunlukla kendi hazırladığım 5 ila 7 köstekli takımlarla yazlık evimizin hemen önündeki kumsalda mırmır, ispari ve levrek avına çıkıyorum. Mümkün olduğunca da yakınlarımın tekneleriyle uskumru, istavrit çaparileriyle veya okulumun olduğu Kocaeli ilinin Karamürsel ilçesinde kıyıdan sardalya ve istavrit çaparileriyle avlanıyorum. Her gün sahile inip defalarca akşam yemeklerine geç kalmışlığım, arkadaşlarım beklerken gece 11-12 sularında mırmır peşinde koşmuşluğum, sabah 5'te kalkıp deniz bisikletiyle izmarit ve istavrit avlarına çıkmışlığım vardır. Bir çoğunuz kadar profesyonel olamasam da sizler gibi benim için de balık tutmak vazgeçilmez bir zevk. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşmanızdan, mutluluk duyacağım. Rastgele.