Merhabalar; Çok uzun süredir okuyucu olarak takip ediyordum, geçenlerde üye oldum, Ankara'da yaşıyorum, 29 yaşındayım yaklaşık 5 yaşımdan beri balığa giderim, en çok ve en büyük boyutlarda yakaladığım balıklar halen yıllar önce yakaladığım Levrekler (sudak) olmuştur, aynı zamanda lezzet olarak en çok beğendiğim ve yakalamaktan en çok keyif aldığım balıkta sudaktır, ne yazıkki artık sudak avlayabileceğim yakın çevrede bir yer bulamıyorum. Bununla birlikte yine burada öğrendiğim terimle ifade edeyim, -trofe- turna yayın ve sazan avlarım olmuştur. 3-4 yıldır uzak kalmıştım balık avına (Ankara dışı ikametim ve yoğun iş temposu nedeniyle) sonrasında tekrar Ankara'ya döndüm ve yaklaşık 4-5 aydır tekrar başladım, hayatımda hiç serpme, tırıvırı, ağ kullanmadım, çevremde çok eskiden serpme kullananlar vardı, bundan ne anladıklarını da anlamadım, açıklamaları; serpme olmazsa aç kalırsın oldu, bende gerekirse aç kalırız, önemli olan keyif dedim. Bundan sonra inşallah çok ve keyifli paylaşımlarda bulunacağım. Herkese rast gele.